-
Bu kağıdı alanın kısa vadeli fiyat hareketlerine takılmaması gerekir. Çünkü kağıt gözaltı pazarında kıt işlem yapıyor. Alıcı olursa tavan, olmazsa taban olabilir. Bu sene çok büyük işler yapacağını sahibi televizyonlarda söylüyor. En az 1 yıl beklemek gerektiğini düşünüyorum. Rehberimiz bilançolar olacak. 6 aylık bilançodan sonra bağımsız denetim şirketinin olumlu görüşü ile gözaltı pazarından çıkar. Sahibi tarafından 37,80 den 3.5 milyon lira tahsisli sermaye artımı yapıldı. Sahibi bir kez daha tahsisli sermaye artımı yapacağını söylüyor. YANİ PATRON BU FİYATLARDAN HİSSE ALIYOR. Bu durumu göz önünde bulundurmak gerekir. Tahsisli ile şirket kasasına para giriyor ve hisse sulanmadan faizsiz para almış oluyor. . Ben 30 yıldır borsa ile ilgileniyorum, al sat yaparak insanlar kendini kandırıyor. Beklentisi olan (HİKAYE) olan hisseyi alıp beklemek ve bilançoları takip etmek çeyreklik sonuçlara göre hareket etmek en iyi kazanç yoludur. Borsaya birçok yeni yatırımcı geldi, onlara biraz rehber olabilmek için yazdım. Herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim. (ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)
-
Bu kağıttaki olumlu beklentilere inanmıyorum iş bağlantı kap haberıyle bıle ya açık açık mal verıyorlar böyle sacmalık olurmu yipte olması hızlı hareket eder anlamına gelmezki 41 açıp 36,50 kapamak ne ya maliyetim 41,82 zararına vermek istedim o bile olmuyor çok daha aşığıdan açılıyor değil yipten çıkması aslında böyle kağıtların borsada yeri olmamalı insanın piskolisini alt üst ediyorlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri