Bana bunca yıldan sonra hisse aldıran çılgın grafiği de ekleyeyim...
lrBG3pmY.jpg
Bana bunca yıldan sonra hisse aldıran çılgın grafiği de ekleyeyim...
lrBG3pmY.jpg
Banka hisseleri 2 yıldır cok ucuz deniyor.
Neye göre ucuz?
Evet, Pd/dd nin gerçeği yansıttığını dusunuyorsaniz ucuz...
Takipteki krediler ile ilgili son 1 yilda cikan yasalari gozden geçirin..
Bankalar su an isteselerde alacaklarını takibe atamıyor..
Hangi bankada ne kadar hasar var bilen yok.
Ben Yapikredi dahil tum bankaların bedelli yapmak zorunda kalacağıni düşünüyorum.
Bu fiyatlar söylediğiniz tüm olumsuzlukları yansıtıyor. Ne olup bittiğini herkes biliyordur, merak etmeyin. Piyasa tarafından biliniyor ki bu fiyatlardan işlem görüyor bu bankalar.
Bedelli sermaye arttırımı da bana olumsuz bir şey gibi gelmiyor. İnşallah yaparlar...
2-3 sene sonra geriye baktığımızda ne göreceğimiz önemli. Ben uzun vadede bu fiyatlardan kar edeceğime tamamen eminim...
Evet bankalar dolar bazında çok gerilemişler. Ama daha düşük fiyatlamaları da olmuş. Herkes bankalar ucuz diyor. Bu, daha da düşmeyecekleri anlamına gelmez. YTD..
Buradan alıp da zarar ediyorsak zaten üzülecek çok başka şeylerimiz de olması çok çok muhtemel , öyle de düşünmek lazım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çokta ucuz değil bence salgının ilk çıktığı zaman 1,80 in altını görmüş tekrar görür anlamında söylemiyorum ama tamamen kafamda kurduğum kurguya göre (illaki görecek demiyorum) 2' nin altını görürse evet çok ucuz derim kendi adıma halk bankası temyiz kararının sonucunu bekleyeceğim red gelirse ki bence büyük ihtimal gelir bankalar biraz daha salabilir diye düşünüyorum bayrama kadar takip edeceğim acele etmeyeceğim alım için düşündüğüm fiyata gelirse ayrı tabii.
Yer İmleri