O ikisi uzerlerinde tasidiklari zararli hasarli turev pozisyonlarindan
Olmasi gerekenden daha degerli olmasin sakin
O ikisi uzerlerinde tasidiklari zararli hasarli turev pozisyonlarindan
Olmasi gerekenden daha degerli olmasin sakin
Akepenin atadığı Konya Valisi ile akepeli konya belediyesi birbirine girmiş. Rezalet dizboyu. "128 Milyar dolar nerede"den sonra "6 milyon TL nerede" durumu...
Konya’da ‘6 milyon nerede?’ kavgası kızışıyor! ‘Valinin açıklamalarını valilik yalanlıyor’
Konya Valiliği ve AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan’ın valiliğin belediyeye esnafa destek için 6 milyon TL verdiği iddialarını yalanladı. Valiliğin açıklamasına tepki gösteren Karamercan, “Valinin toplantıda söylediğini valilik yalanladı" dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...liyor-6381789/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Dünya lideri.!!!!
![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Walla benim o grafikten anladığımı net olarak yazdım yukarıda.
Grafiği gayet güzel buldum. Yerme gibi bir durum yok. Zaten grafik paylaşan birini neden yereyim. En fazla görmezden gelirim. Bir yol ayrımında olduğumuz belli. Burada doğru kararları alanlar ya kendisini büyük bir beladan korumuş olacak ya da çok sağlam kar elde edecek önümüzdeki dönemde.
Bist dolar bazında dipte işte tarihsel olarak buralardan sekiyor. Yine seker mi sorusunun cevabı için beklentimi de yukarıda verdim.
Maliyet düşürerek belli yüzdeler ile zamana yayarak buradan giriş yapan birisi için aşağı senaryosu korkutucu değil tam aksine iyi birşey.
Aşağının da aşağısı olursa sıkıntı başlıyor. O büyük problem.
küçük şehir dediğin nedir, ilçelerde zaten yoğun bakım ünitesi pek bulunmaz
il bazında yoğun bakımları %50'den düşük hangi yerler var biliyorsan aydınlanalım..?
ayrıca sadece 5 büyük şehrin yoğun bakım yatak sayısı bunların açıkladıkları toplam hasta sayısından fazladır..
yoğunluk neden yaşanıyor o zaman 2.900 ağır hastayı 3 büyük şehrin yoğun bakımı karşılayabilir zaten..?
Yer İmleri