Sayfa 227/1002 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Elvan: Fiyat istikrarının olmadığı bir ortamda sağlıklı büyümeden, yatırımdan, üretimden, istihdamdan bahsedemezsiniz

Elvan:
    -Temel problemimiz büyümenin finansmanında yatıyor, iç tasarruflarımız yatırımlarımız için yeterli değil
    -Bunu dış tasarruflarla sağlamak durumundasınız, herhangi bir aksaklık olduğunda kurlarda bir oynaklık görüyorsunuz, bu da enflasyon üzerinde bir baskı oluşturuyor

Elvan: Artık bölgesel tedarik merkezleri oluşturulması yönünde bir kanaat oluştu, Türkiye burada çok önemli bir avantaja sahip

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Elvan : Merkez Bankası Rezerv Tartışması) Hazine ile Merkez Bankası arasında yapılan protokol ve yapılan işlemler tamamen yasaldır

Elvan: Burada kesinlikle yasal olmayan bir durum söz konusu değil, kesinlikle bir yolsuzluk söz konusu değil

Elvan: Bu işin gerçek sahibi Merkez Bankasıdır, teknik düzeyde bir açıklama yapmadan Benim bir açıklama yapmamın MB'nin bağımsızlığı üzerinde bir gölge oluşturabileceğini düşünerek açıklama yapmadım, MB'den teknik açıklama geldiği için ben de açıklama yaptım

Elvan: Döviz satışı ile oluşan TL, APİ ve swap üzerinden bankalara kullandırıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Elvan : (Merkez Bankası Rezerv Tartışması) Hazine hesapları üzerinden döviz alım ve satım işlemi Merkez Bankası tarafından gerçekleştirilmiştir, burada MB'nin muhabir bir banka aracılığıyla bu alım ve satım işlemlerinin elektronik işlem platformlarında gerçekleştiğini görüyoruz

Elvan: (Merkez Bankası Rezerv Tartışması) Bu platformda piyasa yapıcı yerli ve yabancı bankalar yer alıyorlar, herhangi bir şahıs yok

Elvan: (Merkez Bankası Rezerv Tartışması)
    -Platformda bulunan Bankalar gerekli ödemeleri MB'ye yaptıktan sonra bir TL likitide oluyor, bu TL'yi de doğal olarak bilançosunda görebiliyorsunuz
    -MB günlük bilançosunda da bu hareketleri rahat bir şekilde görebiliyorsunuz

Elvan: (Merkez Bankası Rezerv Tartışması) Bunun örnekleri başka ülkelerde de var, biz de Kasım'dan bu yana böyle bir döviz alım satım işlemini gerçekleştirmedik

Elvan:
    -(Merkez Bankası Rezerv Tartışması) Yöntemi eleştirebilirsiniz ama kimseyi yolsuzlukla suçlayamazsınız

-Veriyi açıklama kararı tamamen Merkez Bankası'nın uhdesindedir

Elvan: (Merkez Bankası Rezerv Tartışması) Ancak ben bu verilerin yayımlanması fayda görüyorum, tabii ki takdir Merkez Bankasının

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 227/1002 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •