Ey biden yok mu? Tek vücut olduk bekliyoruz. Desin oyumu vereceðim.
Ey biden yok mu? Tek vücut olduk bekliyoruz. Desin oyumu vereceðim.
Erdoðan : Biden ile Haziran’da kararlaþtýrdýðýmýz görüþmede yeni bir dönemin kapýlarýný aralayacaðýmýza inanýyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Oy moy yok.
Erdoðan : Tedbirlerin neticelerini yavaþ yavaþ almaya baþladýk . Vaka sayýlarýmýzý süratle 5000’in altýna indirmek zorundayýz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: "29 Nisan 2021 Perþembe akþamý saat 19.00'dan baþlayýp, 17 Mayýs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek þekilde tam kapanmaya geçiyoruz."
Erdoðan: Tüm eðitim kurumlarda yüz yüze eðitime ara verilecek, tüm sýnavlar ertelenecek
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri