Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Powell:
-ABD ekonomisi ancak herkes refahtan pay alabildiði zaman tam potansiyeline ulaþacak
-ABD ekonomisi ilerleme saðlýyor
Fed Baþkaný Powell:
-ABD'de ekonomik görünüm daha iyi ancak sorunlarý henüz tamamen atlatamadýk
-Ekonominin yeniden açýlýyor olmasý daha fazla ekonomik aktivite ve daha fazla istihdam demek
Powell:
-ABD ekonomisi ancak herkes refahtan pay alabildiði zaman tam potansiyeline ulaþacak
-ABD ekonomisi ilerleme saðlýyor
Fed/Powell:
-Dijital para konusunda aktif olarak çalýþýyoruz, bir yarýþ içinde deðiliz
-Dijital para çýkarma konusunda henüz karar almýþ deðiliz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýçiþleri Bakanlýðý 81 il valiliðine "Market Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.
Genelgeye göre marketlerde vatandaþlarýn zorunlu temel ihtiyaçlarý kapsamýndaki ürünlerin dýþýnda herhangi bir ürün satýþýna izin verilmeyecek.
Marketlerde temel gýda ve temizlik ürünlerinin yaný sýra sadece hayvan yemi, mamalarý ile kozmetik ürünleri satýlabilecek.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Sevket Tezel
Yer Ýmleri