Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5746 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by small_investor_0 Yazıyı Oku
    Kim söyledi patron mu. Hem niye birleştirsin ki borsaya açık şirketlerini her birinden ayrı ayrı vurgun yapmak varken
    Böyle bir söylenti var başka mecralarda bu kadar acele hacimsiz düşme nedeni nedir sizce bir o kadarda beklenti varken..

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Böyle bir söylenti var başka mecralarda bu kadar acele hacimsiz düşme nedeni nedir sizce bir o kadarda beklenti varken..
    Sayın muhteberu diyorsunuz ya "bu kadar beklenti varken" işte patron piyasaya arkası gelmeyen beklenti yaratacak haberleri bedellilerini başarıya ulaştırıp istediğini almak için sürmüş olamaz mı?

Yapılan şey her zamanki gibi sistematik bir patron vurgunu ne olacak başka. müCo alacağını aldı grup hisselerinin çoğunda bedelli ile milyarlar topladı. (Bedelli öncesi yukarı sürerek mal dağıttı bedelli de satılmayan rüçhanları alıp tahtada fiyata bakmaksızın satarak paraya çevirdi bu paraları da bir şekilde bilançolarda oradan oraya aktararak hiç edecek tıpkı ihlas finansta yaptığı gibi)

Mesela ihlas holding de mevcut fiyatının şirketin gerçek fiyatını yansıtmıyor diye geri alım açıkladı madem hisselerinde ki bu düşüşün arkasında kendileri yok ve hisselerinde bedelli sonrasında yaşanan ve tüm grup hisselerine yayılan %50 düşüşe sebep olan işlemlerin incelenmesi için spk ya başvursun (o spk ki ne istediler de onaylamadı) sistematik olarak tüm grup hisselerinde yaşanan bu düşüşte parmağı olanlar var ise 3-4 günde de tespit edilir.

SPK siyasileşmemiş gerçekten işini yapan bir Devlet kurum olsa idi. Son 3 aylık işlemlerde inceleme yapsalar bunun bir vurgun operasyonu olduğu ortaya çıkardı. Çünkü bu işlemlerin %99 u aynı kişilerce farklı kurumlar üzerinden karşılıklı yapılan işlemler.

3.  Alıntı Originally Posted by small_investor_0 Yazıyı Oku
    Sayın muhteberu diyorsunuz ya "bu kadar beklenti varken" işte patron piyasaya arkası gelmeyen beklenti yaratacak haberleri bedellilerini başarıya ulaştırıp istediğini almak için sürmüş olamaz mı?

Yapılan şey her zamanki gibi sistematik bir patron vurgunu ne olacak başka. müCo alacağını aldı grup hisselerinin çoğunda bedelli ile milyarlar topladı. (Bedelli öncesi yukarı sürerek mal dağıttı bedelli de satılmayan rüçhanları alıp tahtada fiyata bakmaksızın satarak paraya çevirdi bu paraları da bir şekilde bilançolarda oradan oraya aktararak hiç edecek tıpkı ihlas finansta yaptığı gibi)

Mesela ihlas holding de mevcut fiyatının şirketin gerçek fiyatını yansıtmıyor diye geri alım açıkladı madem hisselerinde ki bu düşüşün arkasında kendileri yok ve hisselerinde bedelli sonrasında yaşanan ve tüm grup hisselerine yayılan %50 düşüşe sebep olan işlemlerin incelenmesi için spk ya başvursun (o spk ki ne istediler de onaylamadı) sistematik olarak tüm grup hisselerinde yaşanan bu düşüşte parmağı olanlar var ise 3-4 günde de tespit edilir.

SPK siyasileşmemiş gerçekten işini yapan bir Devlet kurum olsa idi. Son 3 aylık işlemlerde inceleme yapsalar bunun bir vurgun operasyonu olduğu ortaya çıkardı. Çünkü bu işlemlerin %99 u aynı kişilerce farklı kurumlar üzerinden karşılıklı yapılan işlemler.
    Hocam ben milyonlarca lotu piyasaya sattığını pek düşünmüyorum olmuşsa bile 10 da 1 i olduğuna bile inanmıyorum. Çünkü buyük yatırımcı için güveni kaybetmiş, pirestijleri yerlerde, ky zaten telep etmiyor. Sosyal medyada bile dikkat ediyorum hep aynı kişiler yaziyor. Yatırimcı sayılarinın bile çok düştüğünü düşünüyorum. Bu lotlari piyasaya değilde kendi aralarinda belli başlı kişiler tarafından bolüşüldüğünü düşünüyorum. Taban yaptığı dönemdeki a1 satışını hatırla kim aldı şimdi 100 milyon 70 milyon lotu yatırimcı mı piyasa mı. Birbirimizi kandirmayalım. Kimsenin ihlastan günlük milyonlarca lot aldığına inanmam. Keza ihyayda da durum böyle bi kaç milyonluk hacimlerle hisseyi yuzde 4.5 düşürdü bu gün. Soruyorum ellerinde milyonlarca lotu olan hisseler bunlar ne kadar verebilirler piyasaya ?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •