Son düzenleme : kafkaf; 21-04-2021 saat: 12:20.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
PPZ alim girdim 400K TL icin..
1 saat oldu alamadi sistem..
Var mi bi onerisi olan??
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Tühh PPZ de dillenmeye başladı iyice..İnşallah her dillenen PPF gibi mevduatın altında getirisi olmaz...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Bu arada hala nkolay kullanan kaldı mı?
Ben nkolay kullanmaktansa Özel Sektör Tahvili fonlarını daha doğru buluyorum sonuçta ikisi de özel sektör tahvili işlemi yapıyor en azından ÖST yatırım fonlarında çeşitlendirme yapıldığı için onlarca büyük şirketin tahvili var ama nkolay aldığımızda tek bir şirketin tahvili var o da sadece aktifin tahvili. Bence ÖST fonları hem getirisi yüksek hem de Yumurtaları farklı sepete koyan fonlar olduğu için daha risksiz buluyorum. O yüzden nkolayı bu faiz oranıyla tercih etmiyorum. Faizleri % 21 civarı olsaydı belki o zaman yine düşünürdüm.
Yer İmleri