Sayfa 941/1000 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Bu tarz büyük vurgunlar ekip işidir...Kimi diyor arnavutluğa kaçmış kimi diyor tayvana vs...O ekipte kimler var onu da Allah bilir belki ileride öğrenme şansımız da olur....Yoksa 20 lik bebelerin tek başına yapacağı işler değil...

Bizim millet kumarı çok seviyor...

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    BOSPOROS engelli bende, 2018 den bu yana sanırım, ama siteden çıkınca ya da alıntı yapılınca mesajlar görünüyor malum. Sürekli birileri doğal olarak dalaşıyor.

Yaptığı şey bir tür flood, konular cevaplar öteleniyor, topik ortamına zarar veriyor, crash da crash, Venezuella, Arjantin, Moratoryum, gülücükler, büyük resimler...Kesmiyor bu topik diğer güncel topikleri de boğuyor.

Yani bunun anlamı ne, ne yapmaya çalışıyorsunuz, daha özgün kendinize ait farklı cümlelerle de yorumlarla da katkı sağlayabilirsiniz. Yöneticiler bu mevzuya bir el atsınlar bence, flood yaparak bir tür eğleniyorsunuz. Ortama zarar veriyorsunuz. Bu şekilde algı bile yapılamaz ki. Nedir bu, anlayan beri gelsin.
    Ben de her fırsatta bu şahsı yönetime bildiriyorum ama bir sonuç yok. Demek ki başlığa uygun yazılar bunlar..

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstadım flama var onayını aldı diyorlar sizin teknik analizler gayet iyi ne diyorsunuz yeni bir direk dikerler mi? dikilmemiş yerlerimize.

YTD.
    Kızıyorlar sonra, finansal okur yazarlığı olmayanlar kripto piyasası hakkında atıp tutuyor diyorlar, tradingview'da hüstatlar var, 15-16 yaşlarında, onlar bilir, onlara sormak lazım..

BTCUSD için bir projeksiyon göndermiştim, eski mesajlardan bakabilirsiniz, de ne öngörülse tersini yapıyor meret, kafasına göre, e kafası da güzel..

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu tarz büyük vurgunlar ekip işidir...Kimi diyor arnavutluğa kaçmış kimi diyor tayvana vs...O ekipte kimler var onu da Allah bilir belki ileride öğrenme şansımız da olur....Yoksa 20 lik bebelerin tek başına yapacağı işler değil...

Bizim millet sadece kumarı değil yalanı talanı iftirayı hayat tarzı yapmış anlayışı seviyor. Aşık hakettiğinden fazlasını yaşıyordu şimdi hakettiğini alacak

5. Ulen bu tosundan da büyük vurguncu..
    Birde özür yazısı yazmış..
    Olayların başlangıcını yıllar öncesinde olan hacklen me olayına bağlamış..
    Finansal durumumuz da zaten iyi değildi ye getirmiş..
    ahahahaha

Resmen billur geçmiş..
    Ya intihar edecek miş yada kaçıp tek başına mücadele edecek miş..
    ahahahahaha

ulan memleketin haline bak bee..

dingo nun ahırı resmen yaa.:D

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Cüneyt Özdemir ROK la program yaptı, başka konuklar da vardı;

-Kafasına göre isteyen borsa kurabiliyor, ki avukatın dediğine göre bu yüzden platform demeyi tercih ediyorlar.

-Tıfılcık (Öyle münasip gördüler), bütün kriptoları ya Tayland' a parça parça aktardı ya da flash diske yükleyip boynuna astı, diyorlar, yapmak mümkünmüş bunu!

-Başka güvenilir kripto borsa elemanı, ama bizi Avrupa' dan gelip denetliyorlar, tek tek müşteri hesaplarına bakıyorlar, 'kripto gerçekten hesapta duruyor mu diye dedi', gerçekten evlere şenlik bir durum, denetlemeden bir gün sonra flasha atıp kaçabilirsin yani. Öyle şey mi olur takasbankı lazım bunun, bir kurumda durması lazım..

-Pasif hesaplardaki bakiyeleri, kendilerinin çevirmediğine inanmam zor, yapıyorlarsa, terse düştükleri an, geçmiş olsun, o bir havuz neticede, sen programdan sanal varlığını görürsün, toplam o platformun havuzu patlayınca haberin olur, gibi. Yani bu haliyle, devir-daim olayı, büyüyorsa, ponzi efektine müsait, eski fx firmaları da bunu ve başka üçkağıtı yapıyorlardı, hele ki ana pozisyon doğruysa, yıllar sürer patlaması, hatta patlamayabilir bile, kazanırsa.

-Hayır fx çileri niye yasakladılar o zaman, en azından onda ortada geçerli bir dünya paritesi dönüyor, arkasında devletlerin olduğu, bu fx piyasa şirketleri ile aynı, hatta daha da ötesi, riskli.

-AB MB si, Lagarden kaçıncıya açıklama yapıyor, Çin Hindistan yasakladı, ABD ikide bir sinyal veriyor, bilmiyorum çok boşlukta belirsiz bir konu.

-3-4 sene önce uzak bir akraba, abi gel sana ne gösterecem dedi;
    Aldı beni bir bodrum katına götürdü, dedim bunlar kesin esrar üretim çiftliği kurdu onu gösterecek tam bu esnada polis basarsa kimseye derdimizi anlatamayız derken,

Bir baktım bir sürü raf, bilgisayarlar, fanlar, bi de eleman bilgisayarın başında,

Nabıyonuz lan burda dedim.

Abi XYZ coin üretiyoruz, çok para kazanacağız dedi, 10-20 bin dolar yatırmışlar, bir de eleman maaşı, artı her ay 2500 TL elektrik parası..

Allah size aklı fikir versin dedim, görürsün dedi, geçen noldu lan dedim, tezgahı kapattık, ürettiklerimiz duruyo abi, uzun vadeli bekliyoruz dedi..

Böyleyken böyle

7. ne diyim...
    paralar sermayeder zulmünden kurtulmuş
    free coin.
    şimdi..
    cari açığa +2B mi yazıyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika! İstanbul Emniyeti, 2 milyar dolarlık vurgun yaparak ülkeden kaçan Faruk Fatih Özer'in şirketi Thodex'in merkezinde arama yapıyor.
    Bu körpe Faruk,o paranın %1 ini dahi yiyemez,çoğu arbitraj yapacağım derken buhar olmuştur,eğer elinde para olduğu kesinse gerekli sakal ayrılır sonrasında Uruguay da fotoğraflarını görürüz...

Sayfa 941/1000 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •