Düşsede 20 cente fullesek
)

Originally Posted by
selimtogrul
Sadece beton değil. Sizin başlıkta şubat ayında idi sanırım yazdıklarım. Pandemi dönemi olağandışı bir dönem olmasına rağmen en şanslı şirketlerden biri idi. Hem akaryakıt sektöründe bir devle ortak olması hemde aynı zamanda yeşil enerji yatırımlarını yapıp bitirmiş bir şirket. Borcu var mı var. Eyvallah. Ama bilanço hesabına bakınca bir şirketin altında 2 tane daha dev şirket saklı. Ayrıca bu şirketler uzun vadede yeniden halka açılması ya da yeniden değerleme yapılması muhtemel şirketler. Ayrıca bu şirket yani holding şu anda bilançosunda gerçek rakamları göremiyor herkes. Çünkü pandemiye rağmen hala üretim yapıp satış yapabilen bir şirket. Daha çok detaylı şeyler anlatılabilir yazılabilir fakat şu yaşadığımız süreç
bana kalırsa safra diye tabir edilen 2020 yılı mart ayında gelen boş beleş yatırımcıların ya da adına her ne derseniz deyin hah işte onların silkelenmesi. Şu anda bu yaşadığımızı düşüş diye niteleyenlerin dikkatine sunmak isterim bundan önceki dönemlerde düşüşler %20 ile sınırlandırılırdı. Yani %10 bizim gibi neyse demiyeyim kulağı kesikler için çerez. Elimde hissesini taşıdığım yani kaba tabirle eşşekliğini yaptığım hisse 3 gün arka arkaya taban olduğunda bile stres yapmazdık biz. Bu ne ki.
Şimdi ne yapıyorsun diye soracak olursanız sevgili koçari balkondayım canım "
bu bezevengler acaba ne zaman gelir benim hisselerimi almaya" diye düşünüyorum. Eğer senin altta yazan mottoya uyduysan ipimle kuşaam mod on aktif
Gp abi sen 2026 diyorsun zaten. O zaman da dert etme kapa ekranı git dolaş. Tabi size sokağa çıkma yasağı bittiği saatlerde

..
Öpüyorum sizleri
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P
Yer İmleri