Ermeni tehciri konusunda rahmetli Ömer Engin Lütem büyükelçimiz ve değerli hocamızdan ders aldım. AA ile geçtim
Yani burada yazanların %99 u gibi sallama değil gerçekten akademik bilgilerle ve her iki tarafı da çok detaylı okumuş biri olarak son derece net şekilde diyorum ki bu olay tamamen iç savaştır, topyekun devlete karşı ayaklanıp milyonlarca insanı olabilecek en vahşi şekilde kestikten sonra tehcir kararı alınmıştır. Olayların evveliyati da 40 50 senedir bir anda kimse dur şu ermenileri süreyim dememiştir.
Zaten sürülen Ermenilerin de çok büyük kısmı ihanetin ödülü olarak ABD, Fransa ve Rusya vatandaşlığı almışlardır! Lübnan ve Suriye de sadece oranın yerlisi kalmıştır.
Adamlar bunu kendileri de bildikleri için olayın tartışılması, belgelere bakılması veya akademik olarak ele alınması tekliflerini ısrarla reddetmislerdir!
Bizdeki vatansız, haysiyetsiz, yalama tipler ise Ermenilerin bile akademik olarak savunmadıkları, sadece siyasi olarak toprak, tazminat ve tanınma istedikleri bu olay hakkında ahkam kesmektedirler.
Vatansız, haysiyetsiz, yalama tiplere bu forumda rastladığım için çok üzüldüm. Bu gaflet uykusundan en kısa sürede uyanmalarini dilerim. Yok Türk, Türkiye nefreti ile bu yalanlara bilerek ortak oluyorlarsa da bogazlarindan geçen her lokma haram olsun benim payıma. Şehit diplomatlarimiza rahmet diliyorum, ulu önder Atatürk nutuk'ta bu konuyu gayet net anlatmış okumayanlar okusunlar derim.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri