Sayfa 200/997 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Viop XXXIII

ABD Başkanı Biden, 1915 olayları için "Soykırım" ifadesini kullandı-NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Başlık gene başka yönlere gitmiş , konuyu değiştirelim ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    3d
    ABD Başkanı Biden, 1915 olayları için "Soykırım" ifadesini kullandı-Haber Global

@ForeksTurkey
    adlı kişiye yanıt olarak
    ABD Başkanı Joe Biden 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullandı. Biden açıklamasında, "Suçlamak için değil, tekrarlanmasın diye bu ifadeyi kullanıyoruz" ifadelerini kullandı
    audentes Fortuna iuvat

4. Savaş döneminde borsalar kapatılır.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ermeni tehciri konusunda rahmetli Ömer Engin Lütem büyükelçimiz ve değerli hocamızdan ders aldım. AA ile geçtim

Yani burada yazanların %99 u gibi sallama değil gerçekten akademik bilgilerle ve her iki tarafı da çok detaylı okumuş biri olarak son derece net şekilde diyorum ki bu olay tamamen iç savaştır, topyekun devlete karşı ayaklanıp milyonlarca insanı olabilecek en vahşi şekilde kestikten sonra tehcir kararı alınmıştır. Olayların evveliyati da 40 50 senedir bir anda kimse dur şu ermenileri süreyim dememiştir.

Zaten sürülen Ermenilerin de çok büyük kısmı ihanetin ödülü olarak ABD, Fransa ve Rusya vatandaşlığı almışlardır! Lübnan ve Suriye de sadece oranın yerlisi kalmıştır.

Adamlar bunu kendileri de bildikleri için olayın tartışılması, belgelere bakılması veya akademik olarak ele alınması tekliflerini ısrarla reddetmislerdir!

Bizdeki vatansız, haysiyetsiz, yalama tipler ise Ermenilerin bile akademik olarak savunmadıkları, sadece siyasi olarak toprak, tazminat ve tanınma istedikleri bu olay hakkında ahkam kesmektedirler.

Vatansız, haysiyetsiz, yalama tiplere bu forumda rastladığım için çok üzüldüm. Bu gaflet uykusundan en kısa sürede uyanmalarini dilerim. Yok Türk, Türkiye nefreti ile bu yalanlara bilerek ortak oluyorlarsa da bogazlarindan geçen her lokma haram olsun benim payıma. Şehit diplomatlarimiza rahmet diliyorum, ulu önder Atatürk nutuk'ta bu konuyu gayet net anlatmış okumayanlar okusunlar derim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aydınlatıcı özetiniz için teşekkür ederken sizin aracılığınızla buranın bir vadeli topiği olduğunuda hatırlatmak isterim.

6. 10 milyon suruyelinin burda ne işi var. Madem öyle gönderelim gitsin..Trump deli doluydu ama bizimki ile iyi kötü anlaşıyordu...Bizi bidonla zor günler bekleyecek...

7. Benim konu ile ilgili ilk ve son yazımdı, bilmediğim konuya girmem iyi bildiğim için bilgimi paylaşmak istedim.
     Alıntı Originally Posted by taka Yazıyı Oku
    Aydınlatıcı özetiniz için teşekkür ederken sizin aracılğınızla buranın bir vadeli topiği olduğunuda hatırlatmak isterim.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bizim manupulator bunu anlamış olacak milyonlarca dolar cukkalandi mb den.., demekki

Sayfa 200/997 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •