Sayfa 206/997 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. şunuda söyleyeyim

eğer iktidar bu saldırıyı yumaşatmaya çalışırda karşı eylemsiz bırakırsa yazıklar olsun derim başka bir şey demem
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Haber Türk te Doğu Perinçek canlı yayında şu an, Hukuka göre Biden yetkisiz diyor.
    Bu kararla Biden nin ben Hucum borusunu öttürüyorum diyor.

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    şunuda söyleyeyim

eğer iktidar bu saldırıyı yumaşatmaya çalışırda karşı eylemsiz bırakırsa yazıklar olsun derim başka bir şey demem
    Soykırım kararı için henüz bir mahkeme kararı yok.(soykırım davalarında mahkeme için zaman aşımı da yok)
    Mahkeme kararı olmadıkça yaptırımda olmaz.
    Zamanla göreceğiz,ne zaman ve nerde dava açılacak izleyelim.

4. Sürpriz bir durum yok. Her şey biliniyordu ve beklentiler dahilinde. Bidenin önceden konu hakkında RTE yi araması olumlu. Yani haber veriyor, seçimlere yönelik bir hamle olduğunu ve hukuki hiç bir dayanağı olmadığını söylüyor. Kısaca ne şiş yansın nede kebap demek istemiş.

Sorun yapmaya gerek yok. Soykırım yok der geçeriz.

POTUS yani resmi twitter hesabı baskanlara ait buradan yapılan acıklama malesef sevinc cıglıkları ile karsılandı bir cok yerde.Sosyal medyada cok zayıf kalıyoruz.Haklı olmak yetmiyor onu anlatmak onemli.Burada artık tepki vermezsek ne zaman verecegiz.Devlet olarak da bir tepki gelmeli millet olarak da gelmeli.Bu tepkiyi sadece devletten beklemek olmaz ama onlar da bir karsılık vermeli .Vatandas olarak da biz sosyal mesyayı kullanıp dunyaya itirazımızı duyurmalıyız.

Neden Constantinapolis??
    Tarih 500 sene geriye mi çekildi?

7.  Alıntı Originally Posted by nihavent Yazıyı Oku
    Soykırım kararı için henüz bir mahkeme kararı yok.(soykırım davalarında mahkeme için zaman aşımı da yok)
    Mahkeme kararı olmadıkça yaptırımda olmaz.
    Zamanla göreceğiz,ne zaman ve nerde dava açılacak izleyelim.
    Perinçek davası var,..bu konuda mahkeme var,..bekleyip görecek bir şey yok,

ben şuna bakarım ki bunun işaretleri dün dışişleri bakanından geldi dün, bu günde cumhurbaşkanından geldi,
    Suriyede inatla geciken Suriye hükümeti ile bir araya gelmek gerçekleşibilir örneğin, keza Mısır inadıda çözülür ve Mısırla bir araya gelinebilir,..bunlara bakarım
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    şunuda söyleyeyim

1990 yıllarda saf bir gençtim hayallerim ideallerim vardı osmanlı imp efsanelerini okuyup biliyordum
    Politik görüşlerimiz netleşiyordu
    Sağcı milliyetçi muhafazakar kimlikteydim
    Ailem kızardı bana herkesin fikrinden sanane işine bak derslerini çalış vs
    Biraz köşelide olsa islami ve milliyetçi fikirleri keskin bi şekilde her platformda savunurdum lisede derste söz alır anlatırdım
    Ordan bi kömünist çıkar laf sokardı cevap verirdim atışırdık vs
    Ama şiddete hiç meyletmedim

Ve bosna savaşı çıktı
    Benim için milad idi

Avrupanın ortasında insanlar müslüman olduğu için soykırıma uğruyordu
    Batı zaten gavur idi haçlı seferi yapmakta idi

Ama bizde ve islamdünyasındaki acziyet beni şok etmişti

Demirel gökkubbeyi yıkarız demişti ama srebnenitza katlimamı oldu çileden çıkttım

O gün anladım boş hamaset le bu iş olmaz
    Bi toplu iğneye bile sahip olamazken batıya kafa tutmak ham hayaldi şok edici bi şekilde anlamıştım

Sayfa 206/997 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •