ermeni tezlerini destekleyenler sevinç içinde gözüküyor, bu forumda (bazı numunelikler var malesef) ve dünyada..ama bu karar dün de belirttiğimiz gibi manasız ve boş.. biden 30-40 yıldan beri ilk kez kullanan.. ama ondan önce ronald reagan aynı terimi kullanmış zaten 80'lerde..
bizim endişelenmemiz gereken tek şey akp nin dik duramaması olur..biliyorsunuz batı'ya karşı sadece söylemde sertler ama onun haricinde uysal uysal dediklerini yaptılar çoğunlukla, özellikle mülteci kabul anlaşması son dönemde, ve onun öncesinde abd yi memnun etmek için suriye nin içişlerine karışmaları..
"f...you all" dememiz lazım batılı pisliklere, her sene bu tantana devam etmemeli..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Reuters'a konuşan ABD'li yetkili: Biden, Erdoğan ile yakın çalışma arzusunda ve haziran ayındaki NATO Zirvesinde baş başa bir araya gelme fırsatını değerlendirmeyi önerdi
nerde ey eyt çi hep bize mi kabadayılığı..
Gavurların klasik taktiği bu zaten.
Böğrüne yumruğu indirirken enseni okşarlar ki kaçıp kurtulmayasın diye.
Bi zaman sonra ikinci yumruğu hazırlarlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
O zamanda mecburduk
Geçen zamanda çok bişe değişmedi
Sorun abd yada batı değil
Onlar kendi menfaatleri gereği herşeyi der
Biz güçlü olsaydık abd başkanı bu açıklamayı yapacak cesareti bulamazdı
İlk kez bu sözü kullandılar demekki hiç olmadığı kadar acz içindeyiz
Daha ne deyim
18 ekim ve sonrasını dikkatle izeleyelim,...benim zaman analizleri %80 tutar, orada SP 500 de çöküş bekliyorum,
bizim TR can havli dayanırda kendini o dönemin içine atabilirmi bilemem,...
ama TR yi sürüden ayrı tutmak için baya bir çabada harcanmıyor değil hani,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri