Sayfa 28/823 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 6577 madde; 217 - 224 arası.

Konu: EndeksS

1. bu bölüm net ve anlaşılır,..

U S D
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. her zaman verdiğimiz standart grafiğimizde ise,

1.boncuklar dizildiği gibidir,
    2.1480.09 ve 1368.82 alt/üst değerleridir,
    3.sol yanda işaretlediğim sarı oklu rakamlar yarına günlük rakamlardır,..bkz grafik
    4.bu değerlerden short piyasa içinde ''long drive'' edecek rakamlar 1411.08 (mavi) ve 1410.55 (gri) rakamlar üstüne gelişen fiyat hareketleridir, diğer rakamların hepsi short dürter,
    5.agresif bir düşüş olması halinde 1368.82 alt üst olduğundan bunun altına vuracak rakamlar özellikle kırmız yelpazede patlayanlar tepki için alım gerektirir ki bu aynı zamanda 1287.00 dibinin oluşturduğu sapıda dolduracak bir harekettir
    6.bol şans

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

üstte TL grafik, altta aynısını USD bazlısı, ve yeşil boncuk,

yeşil boncuk USD göre oynak halde şayet fiyatlar kırmızı yelpazedeki USD baskısından kurtulabilirse,

yeşil boncuk devreye girer, ancak hali hazırda geçen hafta başlayan USD baskısı devam etmekte, önce bu kalkmalı, tepki veya yükseliş den söz edelim,..
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu bölüm net ve anlaşılır,..

U S D

konuya hassasiyetle yaklaşılmasını,...hassas bir şekilde takip edilmesini,..

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

her zaman verdiğimiz standart grafiğimizde ise,

3.sol yanda işaretlediğim sarı oklu rakamlar yarına günlük rakamlardır,..bkz grafik
    4.bu değerlerden short piyasa içinde ''long drive'' edecek rakamlar 1411.08 (mavi) ve 1410.55 (gri) rakamlar üstüne gelişen fiyat hareketleridir, diğer rakamların hepsi short dürter,
    5.agresif bir düşüş olması halinde 1368.82 alt üst olduğundan bunun altına vuracak rakamlar özellikle kırmız yelpazede patlayanlar tepki için alım gerektirir ki bu aynı zamanda 1287.00 dibinin oluşturduğu sapıda dolduracak bir harekettir
    6.bol şans

hassasiyetle takipte olalım, erkenci günlüklerde LONG SİNYAL varmı bakalım,
    çünkü boncuklardan görüldüğü üzere 1480.09 a kadar ben short devam kabul ediyorum,

ama dün ve yukarıda alıntıda dediğim üzerede 1410.55 ve 1411.08 üstünü long drive kabul ediyordum, yani short içinde long sürüş veya tepki hareketi,

ama bu hareket 1480.09 u da geçer giderse al kararı vermek kişiden kişye değişmekle birlikte zor olabilir,

malumki 1480.09 dan bloke olan boğa, bu rakam üstüne blokeyi kaldırıyor

5. 1438.36 dan itibaren bu değer üstüne sıkışma alanına geri dönüyor,

bu şu demek sıkışma alanı içinde kaldıkça boğa da döt tekrar sağlama alınıyor,..ve bu şekil çıkış

yani aşama aşama bu tür çıkış 1480.09 alt üstüde gündeme alabilir,..

aşama aşama ne,

dünden verdiğim iki değer 1410.55 ve 1411.08 üstünü long drive idi birinci aşama dersek, ikinci aşam işte bu görselde mavi ok lu değer 1438.36 sıkışma alanı sınırı oluyor, dikkat ederseniz bu değerde 5 likler şöyle bir sattı, ancak bir süre sonra sert geri alarak bu değer üstüne gitti fiyatlar,..
    işte üçüncü aşama da sıkışma alanı içinde bu değer üstünde görselde kırmızı yelpazeyi geçiş ve tekrar 1480.09 alt /üst değerine yükseliş,..

bu gün Ö/S evdeydim o nedenle biraz yakın izledim ve extrem yorumlar yapabildim,..

sonuç olarak dünden verdiğimiz iki kritik değerle başlayan bir olay,..orada hassasiyet ve dikkat gerektiryordu

6. mademki ermeni istemeden vermeli, mademki rumsun bırak içinde dursun tarzında gelişen bir piyasa hareketi

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

her zaman verdiğimiz standart grafiğimizde ise,

6.bol şans

hassasiyetle takipte olalım, erkenci günlüklerde LONG SİNYAL varmı bakalım,
    çünkü boncuklardan görüldüğü üzere 1480.09 a kadar ben short devam kabul ediyorum,

ama dün ve yukarıda alıntıda dediğim üzerede 1410.55 ve 1411.08 üstünü long drive kabul ediyordum, yani short içinde long sürüş veya tepki hareketi,

ama bu hareket 1480.09 u da geçer giderse al kararı vermek kişiden kişye değişmekle birlikte zor olabilir,

malumki 1480.09 dan bloke olan boğa, bu rakam üstüne blokeyi kaldırıyor
    1438.36 dan itibaren bu değer üstüne sıkışma alanına geri dönüyor,

bu şu demek sıkışma alanı içinde kaldıkça boğa da döt tekrar sağlama alınıyor,..ve bu şekil çıkış

yani aşama aşama bu tür çıkış 1480.09 alt üstüde gündeme alabilir,..

aşama aşama ne,

dünden verdiğim iki değer 1410.55 ve 1411.08 üstünü long drive idi birinci aşama dersek, ikinci aşam işte bu görselde mavi ok lu değer 1438.36 sıkışma alanı sınırı oluyor, dikkat ederseniz bu değerde 5 likler şöyle bir sattı, ancak bir süre sonra sert geri alarak bu değer üstüne gitti fiyatlar,..
    işte üçüncü aşama da sıkışma alanı içinde bu değer üstünde görselde kırmızı yelpazeyi geçiş ve tekrar 1480.09 alt /üst değerine yükseliş,..

bu gün Ö/S evdeydim o nedenle biraz yakın izledim ve extrem yorumlar yapabildim,..

sonuç olarak dünden verdiğimiz iki kritik değerle başlayan bir olay,..orada hassasiyet ve dikkat gerektiryordu

8. son kırmızı yelpaze değerleri

bugün yarın

1464.15 1464.63
    1459.23 1459.96
    1454.3 1455.08

yarının analizini de yapmış olduk aslında, son kırmızı yelpaze değerleri yarına çok çok az değişim gösterecek,..bakınız değerler yukarıda, bundan sonra 1480.09 alt /üst gelir.

spot kapattıktan sonra son minör atak zaten kırmızı yelpaze ilk çizgisinde 1454.3 (görülen değer 1454.25) yorulmuş, bkz grafik
    23:00 bir şey değiştirmez, ancak dışarıda extrem olaylar varsa,

dikkat ederseniz daha önce dediğim üzere çizgiler iyi çalışırlar ve değişmezler, hhv vurmaları, llv oturmaları yakalar, hedefleri rakamda verir, alt üst değerlerleri sabittir,

bu çalışmada alanlar sayesinde piyasa önceden bellidir, belli olmayansa harekettir,..

Sayfa 28/823 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •