Eyy CHP diyenler kim savunuyor bu ülkeyi bir bakın. Var mı AKP den minnoşlarından İTİRAZ. İnsan olan biraz sıkılır, utanır.
Eyy CHP diyenler kim savunuyor bu ülkeyi bir bakın. Var mı AKP den minnoşlarından İTİRAZ. İnsan olan biraz sıkılır, utanır.
Kımız bulamayızmı?
İçki kullanmıyorum lakin yarın Tuborg hissem olduğu için bulursam 2 bira alıp arpalanacağım.
Tengri İnancına sahibim Ramazan filan demeyin saygım vardı az biraz artık oda kalmadı.
Haram lokma ye,çal,dolandır,rüşvet al,yalan söyle,iftira at vb.Yasak değil İçki yasak.YUH:
Benim birader içici lakin ramazanda orucunda içmez.Kızdığı halde yine içmeyeceğim dedi.
Bende içecem dedim.
İyice zivanadan çıktın be abi dedi.
Evde oruç olanda var.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
ALO %61 SOKAKTA
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bu yollara dökülenler, Hükümetin "Evde tutamadığı % 51+ " olanlar mı acaba.?.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri