Sayfa 341/531 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. Otokarla arçelikte bir geri çekilme bekliyordum olmayacak gibi
    sanki
    yabancı ordinoları gelmeye başladı.

Koç Holding'e 21,6 milyar lira fark attı! Borsanın en değerlisi Ereğli Demir Çelik oldu
    https://www.haberler.com/borsa-sirke...096244-haberi/

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in Trakya'da 22 bin dönüm tarım arazisi satın aldığı söylentileri fırsatçıları harekete geçirdi. Avrupa'daki gurbetçileri gözlerine kestiren fırsatçılar, söylentilerin ardından "Bill Gates'e komşu olacaksınız, 8 bin euroya parsel satıyoruz" diyerek vatandaşı kandırmaya başladı. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'de yapılan araştırmalarda tapu kayıtlarında 'Gates' ya da 'Bill ve Melinda Gates Vakfı' adına arazi kaydına rastlanılmadı.
    https://www.haberler.com/bill-gates-...095745-haberi/

4. Piysadaki dalgalanmalar
    forumdaki yazışmalar
    forumdaşların gönderileri vs vs
    geniş bir liste yapmama sebep oldu
    şimdi
    bizim
    AS
    HİSSLERİMİZ
    Aksa
    aksen
    arçelik
    otokar
    sarky'dur.

Becerebildiğimiz kadar bu hisseler arasında parite uygulamaya devam.

5. https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...k-analiz/AKSA/

Az daha sabır
    ema ile sma'nın üstüne
    kalıcı olarak yüksek hacimle atmalı
    top patronda değil
    bilançoda.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in Trakya'da 22 bin dönüm tarım arazisi satın aldığı söylentileri fırsatçıları harekete geçirdi. Avrupa'daki gurbetçileri gözlerine kestiren fırsatçılar, söylentilerin ardından "Bill Gates'e komşu olacaksınız, 8 bin euroya parsel satıyoruz" diyerek vatandaşı kandırmaya başladı. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'de yapılan araştırmalarda tapu kayıtlarında 'Gates' ya da 'Bill ve Melinda Gates Vakfı' adına arazi kaydına rastlanılmadı.
    https://www.haberler.com/bill-gates-...095745-haberi/
    Bu haber eğer gerçeği yansitmiyorsa haberi ilk yapan kaynakla ilgili yukarıdaki sonuçları da göz önüne alarak dolandırıcılık soruşturması yapılmalıdır, yok öyle değilse o zaman konuyla ilgili gerek Trakya gerek Güneydoğu'daki ve doğudaki Tarım arazilerinin yabancılara satışı ile ilgili gerekli düzenlemeler yapılmalıdır şahsi kanaatim .
    Bu arada Bill Gates ile ilgili fikrim bu konuyla alakalı olmaksızın aynı kalmaya devam edecektir , zira yapay et , ve arkasından kuvvetle muhtemel balıkta fosil virüs propagandası ile frankestayn bir dünya peşinde koşmalar artık ete kemiğe büründüğünden komplo teorisi diye basitlestirmek en büyük hata olur .Bu konuları siyaset malzemesi yapmadan herkesin eşit şekilde alması gerekir zira kendim geçen hafta sözüm ona bir doktorun süt içmenin zararlarını anlatan bir videosunu izledim inanılır gibi değil ams gerçek .

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu haber eğer gerçeği yansitmiyorsa haberi ilk yapan kaynakla ilgili yukarıdaki sonuçları da göz önüne alarak dolandırıcılık soruşturması yapılmalıdır, yok öyle değilse o zaman konuyla ilgili gerek Trakya gerek Güneydoğu'daki ve doğudaki Tarım arazilerinin yabancılara satışı ile ilgili gerekli düzenlemeler yapılmalıdır şahsi kanaatim .
    Bu arada Bill Gates ile ilgili fikrim bu konuyla alakalı olmaksızın aynı kalmaya devam edecektir , zira yapay et , ve arkasından kuvvetle muhtemel balıkta fosil virüs propagandası ile frankestayn bir dünya peşinde koşmalar artık ete kemiğe büründüğünden komplo teorisi diye basitlestirmek en büyük hata olur .Bu konuları siyaset malzemesi yapmadan herkesin eşit şekilde alması gerekir zira kendim geçen hafta sözüm ona bir doktorun süt içmenin zararlarını anlatan bir videosunu izledim inanılır gibi değil ams gerçek .
    onlar her şeyi yapacaklar, xxxim hıyar diyenin peşinden bir avuç tuzla koşmamak lazım.

Sayfa 341/531 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •