Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. salı günü ablam ankara skoda'dan octavia için 340.000 tlye anlaştı. çarşamba günü arabaya 15.000 tl zam gelmiş ve ellerinde araç yok. Satış temsilcisi kimseyi sallamıyor insanlar kuyruk olmuş durumda. Satış temsilcisi imzaları attıktan sonra hazirana kadar 400.000 tl olmasını bekliyoruz demiş. İnanılmaz bir talep patlaması var aklım almıyor gerçekten. Yüksek kur yüksek faiz var ancak talebi bir türlü kısamıyor devlet bu durumda işleri gerçekten çok zor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    pandemi işi devam ettiği sürece otomobile talep artar en azından azalmaz...insanlar toplu taşımadan kaçmaya çalışıyor bir de yazlık fiyatları ve kiraları artar...otelde kalmak istemez çünkü insanlar...kalan olur elbet ama eskisi gibi olmaz...ne zaman işler eskiye döner o zaman fiyatlamalarda normale döner...

Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    salı günü ablam ankara skoda'dan octavia için 340.000 tlye anlaştı. çarşamba günü arabaya 15.000 tl zam gelmiş ve ellerinde araç yok. Satış temsilcisi kimseyi sallamıyor insanlar kuyruk olmuş durumda. Satış temsilcisi imzaları attıktan sonra hazirana kadar 400.000 tl olmasını bekliyoruz demiş. İnanılmaz bir talep patlaması var aklım almıyor gerçekten. Yüksek kur yüksek faiz var ancak talebi bir türlü kısamıyor devlet bu durumda işleri gerçekten çok zor.

Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    salı günü ablam ankara skoda'dan octavia için 340.000 tlye anlaştı. çarşamba günü arabaya 15.000 tl zam gelmiş ve ellerinde araç yok. Satış temsilcisi kimseyi sallamıyor insanlar kuyruk olmuş durumda. Satış temsilcisi imzaları attıktan sonra hazirana kadar 400.000 tl olmasını bekliyoruz demiş. İnanılmaz bir talep patlaması var aklım almıyor gerçekten. Yüksek kur yüksek faiz var ancak talebi bir türlü kısamıyor devlet bu durumda işleri gerçekten çok zor.
    şu anda talep patlaması yok 2019 ekimi ile 2020 eylülü arası talep patlaması vardı. yurtdışında üretim çok sınırlı bid eçip muhabbeti girdi. yabancı oto bulamayan fiat egeaya reno clio ve megana saldırıyor. o yüzden yabancı oto yok satıyor gözükürken yerli üretimde talep patlaması var gözüküyor. ha bu arada çip muhabeti yüzünden yakında yerlilerde üretimi kısabilir ara verebilir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu anda talep patlaması yok 2019 ekimi ile 2020 eylülü arası talep patlaması vardı. yurtdışında üretim çok sınırlı bid eçip muhabbeti girdi. yabancı oto bulamayan fiat egeaya reno clio ve megana saldırıyor. o yüzden yabancı oto yok satıyor gözükürken yerli üretimde talep patlaması var gözüküyor. ha bu arada çip muhabeti yüzünden yakında yerlilerde üretimi kısabilir ara verebilir
    yurtdışı borsaların çip krizi yüzünden düzeltmeye gireceğini tahmin ediyorum. çip krizini burada birkaç kez yazdım ama pek rağbet görmedi.

bekleyelim görelim, ancak orta vadede çözülebilecek bir sorun.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yurtdışı borsaların çip krizi yüzünden düzeltmeye gireceğini tahmin ediyorum. çip krizini burada birkaç kez yazdım ama pek rağbet görmedi.

bekleyelim görelim, ancak orta vadede çözülebilecek bir sorun.
    Chip krizi ve tedarik zinciri hakkında iki yazı.

"Bunu okuyacak vaktiniz yoksa, Ford'un özeti şu şekildedir: Çip kıtlığı boktan bir gösteri, herkesin beklediğinden çok daha kötü."

https://www.zerohedge.com/markets/fo...roduction-plan

"Küresel denizcilik endüstrisi, yedi yıldır kayıp konteynerlerdeki en önemli artışlarından biriyle karşı karşıya"

https://www.zerohedge.com/commoditie...stretched-thin
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Alıntı Originally Posted by logic Yazıyı Oku
    Chip krizi ve tedarik zinciri hakkında iki yazı.

"Bunu okuyacak vaktiniz yoksa, Ford'un özeti şu şekildedir: Çip kıtlığı boktan bir gösteri, herkesin beklediğinden çok daha kötü."

https://www.zerohedge.com/markets/fo...roduction-plan

"Küresel denizcilik endüstrisi, yedi yıldır kayıp konteynerlerdeki en önemli artışlarından biriyle karşı karşıya"

https://www.zerohedge.com/commoditie...stretched-thin
    çok farklı bir sektör ama 2008 yılında emlak krizine ilişkin ilk kötü haberler geldiğinde de kimseler takmamıştı. yurtdışı borsalar tam gaz zirveye gitmişti. bizde ise içerideki sıkıntılar yüzünden zaten düşmüştük, haberler kötü gelince borsa komple çöktü.

bu sefer de böyle olacak demek zor ama tüm teknoloji şirketlerini ilgilendiren bir konu. çok önemsiz diyip geçmek olmaz.
    audentes Fortuna iuvat

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •