Sayfa 145/479 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
    Tam 7 aydır aynı güzergahta gidip geliyor...

Yani kendi pisliğinin içinde patinaj çekiyor.

Borsada yatırım yapacağın şirketi ve onun patronunu,

Çok iyi analiz etmek gerekiyor.

Allah, Borsada yatırım yapan tüm kardeşlerime,

Şirketinde, O şirketin Patronunda Karakterlisini nasip etsin.

Oyun büyük..

YTD...

Yaw ismail abe aldığım hisseyi satmam diyor, burada adam sanki bilgisayar başında işi gücü bırakmış al sat yapıyor sanar okuyanda. O biziz beyler, herkesi kendimiz gibi sanmayalım.
    Olsa olsa çakalları, tilkileri, sırtlanları verhasıl hayvanları al sat yapıyordur. Ben ismail abemizin tenezzül etmeyeceğini düşünüyorum. Şirkette borç yok, gerisi tırı vırı karda var. Dert etmeyin beyler.

3. İsmail aben oturmaz tabi ekran başına da bir taşeron tutmuştur. Patronun güvenilirligi ile ilgili 2 seneden çok oluyor yazdım. O günden bugüne baya zaman geçti patron aynı patron hiç mi değişmez tarzı, taşeronu değiştir her numarasını biliyoruz artık.

Cemts de ikinci gün maliyet 14.88 üçüncü gün de artıya geçirip beni atmazsan üzerinden sırtlan gibi yapışırım hisseye haberin olsun, Tarmanın silahşörü, benim de elim hızlı eve de kapandık ekran başındayız canını sıkarım bak

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    İsmail aben oturmaz tabi ekran başına da bir taşeron tutmuştur. Patronun güvenilirligi ile ilgili 2 seneden çok oluyor yazdım. O günden bugüne baya zaman geçti patron aynı patron hiç mi değişmez tarzı, taşeronu değiştir her numarasını biliyoruz artık.

Cemts de ikinci gün maliyet 14.88 üçüncü gün de artıya geçirip beni atmazsan üzerinden sırtlan gibi yapışırım hisseye haberin olsun, Tarmanın silahşörü, benim de elim hızlı eve de kapandık ekran başındayız canını sıkarım bak
    Demekki adamın bir hesabı var bizim bilmediğimiz, kovboy tuttuğuna göre

5. Epeydir takibi bırakmıştım, tekrardan takibe alalım bakalım, kaç gündür çakıyorlar, bilançoda da kötü bir durum yok.
    Tarmanatör da ilgilenmiyor galiba.
    Eski paydaşlara selamlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

14.64 üzerinde kalmak kaydı ile yukarı yönlü tepki verme olasılığı daha yüksek olmakla birlikte, 14.64 altı kapanışlarda 13.84 desteği aktif olacaktır..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7. İlk 3 seansta olmadı ama, 4. Günde artıya gecebildim. Artık çok geç, bir süre beraberiz, tahta bozucu mu, olacağım yapıcı mı olacağım, bilinmez o biraz tahta yapıcı grubun benim tacizlerime verecekleri tepkiye bağlı bol kazançlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
    Sallandıkça uzar boyun, Hadi yavrum CEMTS soyun...

Endeks 1,413...........Hisse 14,55.

YTD...

Sayfa 145/479 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •