Sayfa 362/997 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop XXXIII

TV'de,Türkün,türke propogandası devam ediyor...(HAbertürk,HAber Global)
    Ne dedi 2 gün önce İlber Hoca,Altaylı'ya

Bu Ermeni meselesi Türkün türke komik propogandası ile devam edemez..
    Ermenice bilen, tarihçi yetiştireceksin,eğiteceksin.. Lisana hakim olacak..!
    Bu adamlar TR'de yok..Böyle bir kadroda yok..Yetişmedi,yetiştirilmedi...

ekranda 2 tane sakallı hacı ile bu işten daha çok gol yeriz,anlaşılan....

2. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    1 sa

Rusya devletine bağlı medya
    Mehmet Boynukalın: Vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım https://sptnkne.ws/GfeB

Yazık güzelim ülkeme yazık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yani milletin coinci olduğu kadar var hakikaten...geçen pazar günü 8,61 tl idi şimdi 13 tl...şaka gibi ya...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    gırgır olsun diye RIPPLE almayı düşünüyorum.....şimdi baktım 8,61 TL 1 tanesi 3-4 liraya falan düşerse alacağım...0,30 lardan 15 tl civarın çıkmış 5-6 ayda...yuh...kazanan ne kazanmıştır be bu coinlerden...tabii canımı yakmayacak bir miktar alacağım....maksat bu alemde de varız demek

4.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Geçen hafta para durumu toplamda stabil idi
    fakat son 3 günde giriş vardı
    bu hafta endeks 52 puan artmış
    aslında güzel bir artış
    haftanın 5 gününde de 5 kurum bazında para çıkışı var
    enteresan oldu
    sadece para bakarsak
    yükseliş zor diyor
    fakat endeksin genel görünümü de yükselişten yana gibi

Göstere göstere alıp satmaz elin gavuru ya da bıyıklısı...
    Bir sürü taşeron hesapları vardır depolamak için...
    Mal toplamak istediğinde göstere göstere satar taşeron hesapların alışlarına ve alım yapmaz bir müddet... Biz de alıp satana ve takasa baktığımızda hep yabancı göstere göstere mal çıkıyor ve hacimli satışlar geliyor deriz... Sonra ufaktan ufaktan alımlar başlar taşeron hesaplara...
    Yeterince mal topladıktan sonra Allah ne verdiyse yüklenir yukarı doğru bizim yerli aracı kurum taşeronları... Sonra Taşeronlar yerli aracı kurumlardan blok blok satışa koyar malları... Elin gavuru ya da bizim bıyıklımız almaya başlar bunları... Aracı kurum dağılımına ve takasa baktığınızda yerli satıyor yabancı alıyor görürsünüz... Düşüşte temeli çok sağlam, daha ne kadar düşecek ki diye varıyla yoğuyla mala giren küçük yatırımcı, maliyetini kurtardığında satmaya başlar...

Zirveye doğru hareket biraz daha hızlanır, hacim artar... Yüksek montanlı işlemlerle taşeronların satışa koydukları malların bir kısmı yabancı alışı gibi gösterilip, takasta yabancı hesaplarına geçerken, yerli küçük yatırımcı yükleşten emin olmuş ve mala girmeye başlamıştır bile...

Hisse fiyatı yukarı giderken yabancı alıyor görünse de alt taşeron hesapların net satışları nedeniyle maldan çıkmaya başlamıştır bile... Bu şekilde yeterince mal boşaltıldıktan sonra sert satışlarla tahtayı öldürür elin gavuru ya da bizim bıyıklı... Ondan sonra yavaş yavaş aylarca sürecek yokuş aşağı yolculuk tekrar başlar...

Bu nedenle, kim almış, kim satmış? Takası ne olmuş çok da önemli değildir...Bunun yerine iyi ve doğru analiz yapıp, sağlam para ile girmek lazım güvenilen hisse senetlerine...

Vadeli taraf ise, kaldıracı en fazla 3 kat tutmak kaydıyla anlamlıdır... Üzerinde dökülme ve kol bacak kesme ihtimali çok yüksektir...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bunlar Serdar Erdem'in beklentileri. Daha önce de Nisan sonuna kadar U100 de 1850 beklentisi vardı, itiraz etmiştim Twitter'da. Şimdi de 2023-2024 e kadar TL bazında 2500, USD bazında 50.000 hedefi koymuş. TL bazında herşey olabilir bizim gibi enflasyonist ülkede ama dolar bazında (bu iktidar kaldığı sürece) rüyasında bile göremez 50.000 doları. Twitter'da bunun olamayacağını kendi hesabına yazdım.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    O hedefi tahmini 2 yıl önce falan koydu. Rasyonel beklentiler ile değil. 99 benzeri bir çıkıştan bahsetti. Dolar bazlı bencede çok uzun süre oraları görmez. O tarihlerde o fiyatı görürse, bir iki yıl sonrasına çok tatsız olaylar yaşanır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Hava yolu şirketleri önümüzdeki haftalarda endeks bozmazsa iyi olabilir.
    THYOA eğer 13 leri geçer ve üzerinde kalabilirse 15 leri deneyebilir kısa vade de.
    PGSUS ta 76,5 leri geçerse 80 sonra eski zirveler.
    TAV benim grafikte al vermiş. Boşluk dolsun bakalım.
    Bunun için pandemi iyi takip edilmeli ve turizmdeki gelişmeler.

Yatırım tavsiyesi değildir. Bu görüşlerim beni bağlar. Zarar edilebilir. Dikkate almayınız.

bir halt olacağı yok.

8. sokağa çıkmak yasak turiste yasak yasak çekleri karşılıksız yazmak yasak içki satmak yasak hata yapan polisi çekmek yasak eleştirmek yasak sevdik biz yasaklamayı ve yasaklanmayı otur otur kalk kalk yaşar hale geldik kağıttan okunan soruyla alakalı alakasız cevaplar soru sordurulmayanlar enflasyonun yüksek çıkması yasak faizlerin artması yasak ... bi tarafta migrostan alkol alabildim diye sevinenler öbür tarafta migros alkol satıyor diye ifşa etmeye çalışanlar aşı başka konukarıştırma şimdi aşıyı
    Son düzenleme : metin68; 01-05-2021 saat: 11:15.
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 362/997 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •