Sayfa 96/1002 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Silikon konusu nedir?
    Biri kaliteli pamuk falan dedi ya. 1 gün sonra geri vites yaptı onunla ilgili .
    Öldükten sonra pamuk tıkamak yerine silikonla kapatıyorlar diye bir rivayet var.

Silikon konusu nedir?
    Ayasofya imamı, rakı parasından gelen maaşıylan bizlere depmek için pamuk almış, oradan geliyor...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Silikon konusu nedir?
    ayasofya eski imamı rakıcıların vergileri ile aldığı maaşın haram olduğu söylenince rakıcılara kaliteli pamuktan aldığını yazmıştı bizde slikon taancası monte etmeye karar verdik burada o başka bişe yok
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Adam emekliye bayram ikramiyesinie 3 yıl da yıllık enflasyon bazında 85 TL zam geliyormuş ta neymiş efendim 100 liraya tamamlamış enflasyona ezdirmemiş. Yok ya bence bu iktidar halka düşman öç alıyor. Rizeli bacaksız işadamı seçimden önce bu bu milletin anasını amk ğız Demedimi sonra %80oy aldı Rizeden iktidardan da bütün ihaleleri ne diyim ben. Söylenecek söz yok.
    bana rize derneklerinden ve bir kaç çevreci arkadaştan ikizderedeki direnenler için açılan imza kampanyalarına katılmam için mesaj gönderdiler. bende onlara ikizderedeki yerel seçim sonuçlarının olduğu tabloyu yollayarak bırakın beter olsunlar dedim. orada 50-100 köylü veya çevreci direnirken geriye kalan ikizdereliler seyrediyor veya eylem yapanlara sövüyor. ne işimiz var bırakın hakettiklerini aldsınlar sonuçta o işi yapanda kendi hemşehrileri ihaleyi verdirende kendi hemşehrileri onlar %90 kusur yerelde oy verdikleri gün sarı öküzü kaptırdılar diğer partilere farklı görüşlere yer vermeyerek temsilde bitirdiler kendilerini
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Adam emekliye bayram ikramiyesinie 3 yıl da yıllık enflasyon bazında 85 TL zam geliyormuş ta neymiş efendim 100 liraya tamamlamış enflasyona ezdirmemiş. Yok ya bence bu iktidar halka düşman öç alıyor. Rizeli bacaksız işadamı seçimden önce bu bu milletin anasını amk ğız Demedimi sonra %80oy aldı Rizeden iktidardan da bütün ihaleleri ne diyim ben. Söylenecek söz yok.
    Bir liderin gercek gücü bu zamanlarda belli olur. Bizim liderimiz sagolsun çok güclü 15 lira destek oldu ezdirmedi halkını.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bana rize derneklerinden ve bir kaç çevreci arkadaştan ikizderedeki direnenler için açılan imza kampanyalarına katılmam için mesaj gönderdiler. bende onlara ikizderedeki yerel seçim sonuçlarının olduğu tabloyu yollayarak bırakın beter olsunlar dedim. orada 50-100 köylü veya çevreci direnirken geriye kalan ikizdereliler seyrediyor veya eylem yapanlara sövüyor. ne işimiz var bırakın hakettiklerini aldsınlar sonuçta o işi yapanda kendi hemşehrileri ihaleyi verdirende kendi hemşehrileri onlar %90 kusur yerelde oy verdikleri gün sarı öküzü kaptırdılar diğer partilere farklı görüşlere yer vermeyerek temsilde bitirdiler kendilerini
    rizeliler doğa katliamını mehmet cengiz yapıyor zannediyor, halbuki daha iyi tanıdıkları biri..

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ayasofya imamı, rakı parasından gelen maaşıylan bizlere depmek için pamuk almış, oradan geliyor...
    Twitter da başlık açılmış,%90 ı tepki ve eleştiri,gelen destek mesajlarının neredeyse tamamı deşifre olmuş trol hesaplar,en çok gücüme gidende bunların arpasının bizim vergilerden oluşu....gerçek adları vs yok bir çok ortamda denk gelenlerden ikisi;''son laik bükücü''--''devlet yanlısı'' bu alçakların nereden yönetildiğine dair tahminim var ama kanıtlayamam...

Halkbank ile ilgili ABD'de devam eden yargı süreçlerinden biri olan Federal Mahkeme'deki bir sonraki duruşmanın 3 Mayıs Pazartesi günü yapılması öngörülüyor. Ancak temyiz süreci halen devam ettiği için bu duruşmanın ertlenme olasılığı bulunuyor.

Sayfa 96/1002 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •