Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7451 madde; 1 - 8 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sn. Nilkiz, Forum yazılarımdan da anlaşılacağı üzere kendime çizmiş olduğum bir duruş, bir profil ve karakter yapısı oluşturmaya çalışıyorum. Nedir? Şöyle ki: Ortaya hiç bir hisse atmak istemiyorum, hisse forumlarına da zaten takılmıyorum, sadece bana sorulan hisseyi analiz edip, masaya yatırıyor, samimiyetle bilgi paylaşıyorum. Böylece dostlarıma ve forumdaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

O zaman bu oluşturduğum sistem nasıl işleyecek sorusu akıllara gelecektir. Yatırımcı hisse soracak, ben de tüm içtenliğimle cevap vereceğim. Dostlar merak ettikleri hissenin temel analizini görecekler, kendileri soracakları için, hem yönlendirme yapmamış olacağım, hem de dolayısıyla vebal almamış olacağım. Sonuçta içim rahat olmuş olacak. Tüm bunlar kendime güvenmediğimden değil, aklınıza bir şey gelmesin, bu işler mesleğim ile ilgili zaten.
    sayın izci hayırlı akşamlar.affınıza sığınarak 5 ricam olacaktı. algyo,yksln,ayes,papil ve hdfgs hisseleri hakkında müsait olduğunuz bir zamanda fikrinizi belirtirseniz minnettar kalırım.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın izci hayırlı akşamlar.affınıza sığınarak 5 ricam olacaktı. algyo,yksln,ayes,papil ve hdfgs hisseleri hakkında müsait olduğunuz bir zamanda fikrinizi belirtirseniz minnettar kalırım.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
    Sayın ERDEMİR,

Merhabalar, Öncelikle beni umursayıp ciddiye almanızdan dolayı ben teşekkür ederim. Hisselerinizin beşi de çok güzel, onu belirteyim, hepsi de Borsanın önde giden, dikkatlerin üzerinde olduğu hisseler. Bir yatırım için böyle olmaları yeterli gelir mi, değil tabi. Ama ciddi olarak ön plana çıktıkları kesin...

Yarın akşama kısmet olursa bunları kendi iç dünyalarında değerlendirmeye çalışacağım. Selamlar,
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sayın ERDEMİR,

Merhabalar, Öncelikle beni umursayıp ciddiye almanızdan dolayı ben teşekkür ederim. Hisselerinizin beşi de çok güzel, onu belirteyim, hepsi de Borsanın önde giden, dikkatlerin üzerinde olduğu hisseler. Bir yatırım için böyle olmaları yeterli gelir mi, değil tabi. Ama ciddi olarak ön plana çıktıkları kesin...

Yarın akşama kısmet olursa bunları kendi iç dünyalarında değerlendirmeye çalışacağım. Selamlar,
    sayın izci ricamı(daha doğrusu 5 ricamı) kırmadığınız için çok teşekkür ederim.takip ettiğim ,fikirlerinden istifade ettiğim deneyimli,bilgili bir yatırımcı ve uzmansınız.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın izci ricamı(daha doğrusu 5 ricamı) kırmadığınız için çok teşekkür ederim.takip ettiğim ,fikirlerinden istifade ettiğim deneyimli,bilgili bir yatırımcı ve uzmansınız.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
    Estağfurullah. Kaldığımız yerden devam edelim...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    ALGYO:

-Bir hissenin baba hisse olması, güzel hisse olması, onu eleştirmeyeceğiz anlamına gelmemeli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Yıllardır proje üretmiyor. Aslında aktifindeki varlıkları çok kıymetli varlıklar. Eski izci olsaydı, bu hisseye kuluçka gibi yatardı. Ama şimdi ancak çok ucuz olduğunda olabilir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •