Originally Posted by Webster O fiyata dusse tumunu regal ustad supurur 🤭 tunç kardeşin ağzınızdan bal akıyor. keşke , deneyeceğini sanmıyorum. çünkü şu anda KERİZ SİLKELEME modunda olduğunu düşünüyorum. İNŞALLAH sizin dediğiniz doğru çıkar.
TGE: 0.69% Eskiden akıyordu şimdi damlıyor.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul TGE: 0.69% Eskiden akıyordu şimdi damlıyor. Valla dostum. sizin damlıyor dediğiniz düden çağlayanı gibi geliyor bana. inşallah bozulmaz.
Originally Posted by regal1 Valla dostum. sizin damlıyor dediğiniz düden çağlayanı gibi geliyor bana. inşallah bozulmaz. Bir yerde bozulacak. Bana TCD zararı+15 K verdi. Çıkınca 15K'yı Akbank'ın bankacılık fonuna atayım diyorum. Umut dünyası işte.
Originally Posted by myfinans Nasdag'da dağıttı 26 nisandan bu güne düşüyor. 16 şubattan bu yana da yerinde sayıyor. 3 aydır sıfır.... Yellen bombayı bıraktı. Düzeltme gelir artık. Düzeltmeden sonra alırız.
Originally Posted by Kaan07 Üstad sen kadifeden çıkınca hisse bittimi yannız ilerde kadife seni kesin cagırır cok yumusadım diye saygılar ytd😊 Benim hisse ile isim bitiyor Elimde olanlar Sarky Dgate Lokman Bunlari da karla cikinca fondan baska birsey almam diye dusunuyorum
Originally Posted by Webster Benim hisse ile isim bitiyor Elimde olanlar Sarky Dgate Lokman Bunlari da karla cikinca fondan baska birsey almam diye dusunuyorum Günaydın üstadım tövbe mi ettin
Originally Posted by Pestilence Günaydın üstadım tövbe mi ettin Gunaydin vebam Soyle diyelim Ben bu isi bilmiyormusum Bilmedigim oyunu oynamam
Forum Rules
Yer İmleri