Sayfa 220/1006 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-4

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Valla bende niyetlendim ona
    Son anda vazgectim
    Froto da iyiydi
    Ttrakta
    Arasindan vesteli sectim en son
    Selamlar,
    Bende dün kapanışta toaso aldım, Vestel ile ikilemde kaldım. Birazda bimaş aldım. Uzun zamandır hisse almiyordum. Kasindim

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Bende dün kapanışta toaso aldım, Vestel ile ikilemde kaldım. Birazda bimaş aldım. Uzun zamandır hisse almiyordum. Kasindim
    Bimas nedense 70 i kiramiyor
    Gecen sene iyiydi bu seneki performansini begenmiyorum ustadim

Tofas
    Vestel
    Ford
    Ttrak

Dordu de guzeldi dun
    Bakalim acilista gorecegiz hangisi napacak belli eder

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku

Tofas
    Vestel
    Ford
    Ttrak

Dordu de guzeldi dun
    Haklısınız bimaş yürümüyor,geçen senede vardı bende 63 den alıp 75 den satmıştım. Gene geçen seneki fiaytlara düşünce en azından dibinde yukselmese de düşmez mantığıyla aLdim. Çok düşünmedim aslında , alışkanlık.

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Yukarıda belirttim,örneğinizdeki 16 kademelik hissede sat al larla ben 15. kademeye geldim hisse 14. kademeye düştü aldım satamadan 13. kademeye düştü ben yine aldım üst sınır kısımda olduğumuzdan hisse satışı yapamadn hisse hep aşağı gitmeye başladı bende her kademede alış yaptım.Hata ettim .üst sınıra yakın olduğumuzdan 14.kademeye düşeni aldıktan sonra satış yapmadan almamam gerektiğini düşünüyorum hatalı adım attım her düşüşü aldım.Kardayken zarara dönüştü durum.
    Dediğiniz doğru etmiş olduğum kar erimiş oldu .3 ay boşa geçti.
    Dostum 15 yıldır aktif al sat yaparım, bu işin sistematiği filan yok kaz*****da görmedim çok büyük paran olacak ki tahtayı oynatıp kazanasın, orta vade olabilir ama gün içinde hacimli tahtada ancak 10-15 kademe al öp başına koy , kenarı çekil izle,
    Üsten sattın alttan yerine koydun , tekrar yukarı istediğin yere gelmeden daha aşağıdan adın işte sana mal sahibi oldun
    Dün eregl tahtasında 50bin kredili lotları 20 üzerinde satamadan kapanışa doğru zorla 20 altına satmak zorunda kaldım yedirmiyor agalar 🤨

Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    Dostum 15 yıldır aktif al sat yaparım, bu işin sistematiği filan yok kaz*****da görmedim çok büyük paran olacak ki tahtayı oynatıp kazanasın, orta vade olabilir ama gün içinde hacimli tahtada ancak 10-15 kademe al öp başına koy , kenarı çekil izle,
    Üsten sattın alttan yerine koydun , tekrar yukarı istediğin yere gelmeden daha aşağıdan adın işte sana mal sahibi oldun
    Dün eregl tahtasında 50bin kredili lotları 20 üzerinde satamadan kapanışa doğru zorla 20 altına satmak zorunda kaldım yedirmiyor agalar ��
    ikinizde bilmediğiniz bir şey hakkında fikir yürütüyorsunuz. üstelik benim sistemi biliyormuş gibi de konuşuyorsunuz. eğer benim sistemi biliyorsanız. eksiğini yanlış olan yerini gösterin. iş yapmaz muhalefeti sizin yaptığınız.
    bilmediğini bilmeyenlere ne denir bilirmisiniz

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku

Tofas
    Vestel
    Ford
    Ttrak

Dordu de guzeldi dun
    Mk benimki haric diger ucu yurudu

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Sn.regal1 sisteminizi uyguluyorum.ancak trendi yukarı olan hissede al-sat larla para kazandım. bir başka hisede yine al satlarla para kazanırken hisse fiyatı üst kademeye yaklaştı ve aşağı döndü ozamana kadar kar ederken hisse aşağı döndüğü için alta yazdığım alışlar hep geldi, üste yazdığım satışlar ise satılmadan ben hep hisse alarak zarar durumunda bekleme durumuna düştüm.Bence üst sınıra yaklaştıkca satece üst kademeye satış yazmalı alta alış yazmamalı ,sizin düşüncenizi öğrenebilirmiyim?
    sizin bu yaptığınız değil benim anlattığım sistem. hiç alakası yok.
    ne demek o alta yazdığım alış lar hep geldi.

aşağıya kadar indikten sonra hisse aşağıda kaldı hiç kıpırdamadımı?ne yaptı tünele girip kaçtımı.
    hangi hisse olduğunu söyle. hangi kademeleri yaptığını söyle.

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    ikinizde bilmediğiniz bir şey hakkında fikir yürütüyorsunuz.
    herkese günaydın
    sn.regal, fiyat yukqri yürüdü, her kademedeki malimizi o fiyata gelince satıyoruz, bi altina alış mi giriyoruz

Sayfa 220/1006 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •