Sayfa 453/997 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Longlayım mı ?...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bir zamanlar bankalar borsa = bankalar demek idi..
    Her rallide istisnasız beklentili 5-10 çöp dışında bankaları dışında kalanlar kazanamaz hatta ilk düzeltmede aldıkları karı da aynen geri verirler ilk çöküş de de külliyen zarara girerlerdi..
    Sonra yine ralli olur anca ana para sıfıra sıfır olur
    Sonra yine çökerdi borsa..

Ne varsa bankalarda vardı..

Şimdi bankalar kimsenin umurunda değil artık..

Bankalar eski şa-şa lı günlerine geri dönebilir mi acaba..
    geri dönebilemez

lokalde yabancı stoku hala ağırlıkla bankalarda ve satmaya devam ediyor.. büyük para tekrar almaya başlar mı ? başlayabilir ama alacak olduğu hisse banka olmaz artık

küresel düzlemde ise kripto değil ama merkez bankası dijital paraları piyasaya çıktığında bankaların fonksiyonu hepten sıfırlanacak diye düşünüyorum.. artık mevduat toplayıp kredi satma işi bankaların değil merkez bankalarının tekeline geçecek.. bunun aracılığını ise fin-tech yapacak, bankalar tarihin çöplüğüne karışacak

3.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Longlayım mı ?...
    23 marttan beridir şort tuşu sökük, işlem yapmıyoruz abi
    Aralık ayına kadar da siftahımızı yabmıycaz, lönklemek serbest şort yassak
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bizim için değişen hiçbirşey olmaz Kara Kemal abi. Parası rezerv para olan hiçbir ülke ister şimdiki gibi olsun, ister dijital olsun parasının getirdiği avantajı "diğerleri" ile paylaşmaz, kendi ayağına sıkmaz. Paralarının rezerv para olmasının getirdiği güç ile ayakta kalıyor, refahını sürdürüyor bu ülkeler. Bize giren çıkan değişmez sabit kalır. Hep girer, hep girer. Hele hele aracı pozisyonundaki bankaları aradan kaldırırsan hepten girer. Bir daha da çıkmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GARAN 7.45 i aştı..

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bizim için değişen hiçbirşey olmaz Kara Kemal abi. Parası rezerv para olan hiçbir ülke ister şimdiki gibi olsun, ister dijital olsun parasının getirdiği avantajı "diğerleri" ile paylaşmaz, kendi ayağına sıkmaz. Paralarının rezerv para olmasının getirdiği güç ile ayakta kalıyor, refahını sürdürüyor bu ülkeler. Bize giren çıkan değişmez sabit kalır. Hep girer, hep girer. Hele hele aracı pozisyonundaki bankaları aradan kaldırırsan hepten girer. Bir daha da çıkmaz.
    doğru diyosun tabii, bizim gibiler için esas mesele küresel para sistemi, batılıların senyoraj hakkını asla paylaşmaya tahammülleri olamaz, bunun için nükleer savaş çıkartıp dünyanın sonunu getirmeyi bile göze alırlar, o derece kritik..

bütün numaraları bu parasal sistem, abd-avrupa trilyonlarca dolar bastı karşılıksız, ister şirketlere dağıtıyo ister altyapı yatırımına harcıyo isterse halka nakit dağıtıyo.. sen üç kuruş TL soksan piyasaya, piyasa hemen dolar kuruna saldırıyo bütün makro dengelerini altüst ediyo

7. Gavur dolların yuronun tl karşısında nasıl yükselteceğinin sırrını bulmuş bi kere, yabcak bişii yok
    10 da olur 20 de olur sindoma abi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    23 marttan beridir şort tuşu sökük, işlem yapmıyoruz abi
    Aralık ayına kadar da siftahımızı yabmıycaz, lönklemek serbest şort yassak
    Aşağıda long emirler, yukarıda short emirler bekler. Bende yasak yok. [emoji56]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 453/997 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •