Sayfa 379/1044 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

XU100...

Hâlen orta/uzun vade yükselen trend içerisindeyiz. Son 2 aydır yaşanan kısa vade düşen piyasa can acıtıcı oldu...

Şu anda toparlanma emâreleri mevcut. 1.445 ile 50 Günlük Ortalama önümüzde duruyor. Zayıf bir şekilde burası da geçilecektir. Sonra yine bu seviyelerde gel/git 'ler yaşanması olasıdır. Bu arada hacim de yükseliş gösterebilir...

Şimdi beklediğimiz ortalamaların sıralı dizilim yapması. Özellikle de 20 'nin 50 'yi yukarı kesmesi...

İşte tam bu esnada yine sert bir düşüş yaşatabilirler bizlere... Ona da hazırlıklı olmak lâzım...

Eğer trend desteğimiz kırılmazsa Bayram sonrası hareketler canlılık kazanmaya başlar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

USDTRY...

8.00 seviyesine doğru bir geri çekilme isteği var...

Genel olarak bakınca yön hâlen yukarı duruyor. Arada 1-2 tane aşağı yön emâresi mevcut...

Yine de ciddi bir düşüş yaşanması için şartlar hazır değil. Bir süre daha güçlü dolar görebiliriz. Fakat dediğim gibi kısa vadede
    8.00 'a kadar geri çekilme olasılığı mevcut...

Sonrasına, o zaman yaşanacak ekonomik ve siyasi durumlarla karar verecek gibi duruyor...

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    USDTRY...

8.00 seviyesine doğru bir geri çekilme isteği var...

Genel olarak bakınca yön hâlen yukarı duruyor. Arada 1-2 tane aşağı yön emâresi mevcut...

Yine de ciddi bir düşüş yaşanması için şartlar hazır değil. Bir süre daha güçlü dolar görebiliriz. Fakat dediğim gibi kısa vadede
    8.00 'a kadar geri çekilme olasılığı mevcut...

Sonrasına, o zaman yaşanacak ekonomik ve siyasi durumlarla karar verecek gibi duruyor...

Madam Despina II - Page 17 (hisse.net)

TRYUSD:

Sağlık, mutluluk, başarı dileklerimle...
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Madam Despina II - Page 17 (hisse.net)

TRYUSD:

Sağlık, mutluluk, başarı dileklerimle...

Farklı bir bakış açısı...

Eline sağlık...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Hâlen orta/uzun vade yükselen trend içerisindeyiz. Son 2 aydır yaşanan kısa vade düşen piyasa can acıtıcı oldu...

Şu anda toparlanma emâreleri mevcut. 1.445 ile 50 Günlük Ortalama önümüzde duruyor. Zayıf bir şekilde burası da geçilecektir. Sonra yine bu seviyelerde gel/git 'ler yaşanması olasıdır. Bu arada hacim de yükseliş gösterebilir...

Şimdi beklediğimiz ortalamaların sıralı dizilim yapması. Özellikle de 20 'nin 50 'yi yukarı kesmesi...

İşte tam bu esnada yine sert bir düşüş yaşatabilirler bizlere... Ona da hazırlıklı olmak lâzım...

Eğer trend desteğimiz kırılmazsa Bayram sonrası hareketler canlılık kazanmaya başlar...

Sanki; bakın endeks kalkıyor diyebilmek için bankalar hafif kımıldadı, gelecek olan bilanço beklentisinin de bunda faydası olabilir. Teyakkuzda olmakta bir sakınca yok. AL-VER ekonomiye canver modunda bişiler denemek isteyenler olursa amman dikkatli olsun.

Bugün yapılan satışlar hesaba Pazartesi geçer, Pazartesi yapılan satışlar bayramdan sonra. Burada biraz şeytanlık var. Önce satıp sonra sizden geri alırlar. (ee tabi daha ucuza)
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Çimento olarak bence en ucuzu OYAKC 'dir. Yaklaşık 10 yıl boyunca yatayda ve dipte gezindikten sonra daha yeni yeni primlenmeye başladı...

5 adet çimento fabrikasını OYAK boşu boşuna birleştirmedi diye düşünüyorum. Büyük bir proje olmasa buna hiç gerek yoktu....

Bu proje Kanal İstanbul gibi görünse de bence aslında arka planda daha büyük projeler peş peşe gelecektir...

Örneğin Suriye ve Irak 'ın yeniden inşâ dönemi yakında başlayacaktır. Libya 'da başladı bile. Karabağ başladı denebilir...

Devamında Afrika açılımı ile oralarda da inşâ dönemleri olacaktır. Önümüzdeki 6-7 yılı ben OYAKC için olumlu görüyorum. O nedenle portföyün büyük bölümünü hep bu hisseye ayırırım...

Zamanında çok bekletti ve hâlen bekletiyor. İstediği kadar bekletsin, sonunda nasılsa açığı fazlasıyla kapatıyor...

Hisseler için grafik çalışmalarını akşama paylaşırım. Gündüz kafam dağınık oluyor çalışamıyorum. Sabit hisseler için önceden çalışıldığı için sorun olmuyor ama yeni hisse için biraz çalışmam lâzım...
    sayın T/A bilgisayarımda arıza vardı.yeni girebildim.öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.oyak çimento almakla aslan,bolu,mardin,denizli,adana,ünye çimentolara,oyak beton ve oyko kağıt ambalaj'ada ortak oluyoruz.adana,mardin geçmişte yatırım yaptığım firmalar.7 çoğrafi bölgeye mal satabiliyor.sizinde ifede ettiğiniz birleşme büyük bir hedef için olabilir öngörüsüne aynen katılıyorum.portekizli çimento devi cimpor'un satın alınması,2018 'de taiwan çimento devin'e 1.6 milyar dolar bedel üstünden oyakc'nin %40'nı 640 milyon dolar'a satılması ülke büyük oyunculuğundan küresel oyunculuğa geçişin bence hazırlığı adımları ve alt yapısının hazırlanması diye düşünüyorum.bence oyakc biriktirmelik bir yatırım kağıdı.tekrar teşekkür eder başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu arada aklıma yeni geldi onu da paylaşayım:

Petrol bazlı ürünlerin tüketimi zamanla azalacağı için otoyolların da zaman içerisinde ABD modelinde olduğu gibi betondan yapılması planlanıyor hatta mecbur tutulacaktır...

Bu Çevreci ve Yeşilciler, İklim Sorunu olarak sürekli Yenilenebilir Ürünleri göz önüne sokacaklar. Bu durumda da yollar da artık toprak bazlı olacaktır. Bu da çimento demek oluyor...

Bu iş için biraz zaman olsa da ileride bunun da gerçekleştiğini göreceğimizi düşünüyorum...
    sayın T/A bu geleceğe yönelik güzel bir öngörü ve gerçekleşmeside bence yüksek olasılık dahilinde.saygılarımla

Sayfa 379/1044 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •