İngiltere, zorunlu karantina uyguladığı ülkeler arasında Türkiye'yi de ekledi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İngiliz hükümeti, Şampiyonlar Ligi finalinin Türkiye’de ki yogun salgın sebebiyle İngiltere'de oynanması için UEFA'ya baskı yapıyor // The Telegraph
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Finalin burada oynanacağını bugün öğrendim. Hayret nasıl olmuş da vermişler bize...
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Karşıyaka finalde
bir halt olacağı yok.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
Fransa, Türkiye'den gelenlere karantina zorunluluğu getirdi
8:35 p.m. · 7 mai 2021
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
600 milyon dolarlık sözleşme bu mu?
600 milyon doların sonunda bir sıfır fazla var. Ayrıca sözleşmenin her kelimesi sadece bu sözleşmeye özel olduğu halde, tarihi ve nosu sanki "fotokopiyle çoğaltılan tek tip belge şablonu" misali sonradan tükenmez kalemle yazılmış.
Bilgi kirliliğini yaymadan önce birazcık dikkat etseniz diyorum.
Forum çöplüğe dönmesin.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Yer İmleri