Ama 2 kademenin arasına denk geliyor. Amaç %5lik kademrler ile alım satım değil miydi? Originally Posted by regal1 niyeki tahta 2,05 e satış taysa siz 2,10 dan alış gönderseniz bile siz 2,05 den alırsınız. öyle değil mi
Originally Posted by regal1 hocam işin sonuna geldik. sanırım. bugünde bu konuda yazalım. son olsun Ama bakin gorun yarin yine anlamadik diyecekler 🤭🤭🤭
Originally Posted by Tasarrufcu Ama 2 kademenin arasına denk geliyor. Amaç %5lik kademrler ile alım satım değil miydi? tamamda 2,10 a koyacağın malı 2,05 ten bulmuşsun. alırsın 2,10 a koyarsın. amaç para kazanmak
Originally Posted by Webster Ama bakin gorun yarin yine anlamadik diyecekler o zaman çadırı buradan söküp başka yere kurmak gerekir.
Ya bu ne tane tane Kafama yatan yerden basarim 50 k lik Kar varsa cikarim Yoksa beklerim Cokmu dustu Cak bir 50 k daha Yine mi dustu cak bir 50 k daha Tahtaci sasirir Der bu ky napiyor Herkes cil yavrusu gibi dagilir
Originally Posted by regal1 tamamda 2,10 a koyacağın malı 2,05 ten bulmuşsun. alırsın 2,10 a koyarsın. amaç para kazanmak Tamamdır ustat
Originally Posted by regal1 o zaman çadırı buradan söküp başka yere kurmak gerekir. Ustadim siz bunu bir excel olarak hazirlayin bari Anlamadik diyene yollarsiniz Cc ye de odabasini koyun Sanki sizi giskaniyeah
Originally Posted by YapraksızYonca Tamamdır ustat Ha simdi git dolar al 🤭🤭🤭🤭
Forum Rules
Yer İmleri