Sayfa 85/470 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 673 - 680 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Sn. Murat Doğan verdiğiniz linke Bakınca sanki satın alınmış gibi tabelası var. Satılması durumunda bizim ödediğimiz kısma denk gelen miktar genyh aktarılmak zorunda değilmi.müjdattan paramızı almanın hiç mi imkanı yok. Bir yanım rahat bitti gitti diyor diğer yanımda bu kadar parayı elin dolandırıcısına kaptırdın çocuklarına ne diyeceksin diyor.
    Hakim müjdata rest çekti , hani pokerde rest diyorlar ya onun gibi aç kartlarını göster dedi müjdatın elinde 3 tane AAA Varsa paranı kurtarırsın elinde 345 varsa herşey bitmiş demektir. Jeneratör açısından ben en azından müjdatın elinde JJJ olduğunu düşünüyorum bir sonraki duruşmaya borç bile kalmaya bilir.. Bakmışsın şirket el değiştirmiş bir bakmışsın ortak gelmiş . herşey e gebe duruşma günününe kadar gelişme olmaz ise o zaman vahim mahkeme başkanı o zaman anlayacak ki bilir kişi raporlarının hangisinin doğru olduğunu görecek. İflas ertelemeyi ret edip dosyayı icraya teslim edecekler. saygılar ytd
    murat doğan
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

2. Peki herseye ragmen mujdat kendini kurtarsa bile yoluna borsayla mi devam edecek yoksa yanliz mi buda onemli. Planlarinin icinde biz yoksak daha cok bekleriz. Umutlar 0 in altinda artik. Ytd.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Hakim müjdata rest çekti , hani pokerde rest diyorlar ya onun gibi aç kartlarını göster dedi müjdatın elinde 3 tane AAA Varsa paranı kurtarırsın elinde 345 varsa herşey bitmiş demektir. Jeneratör açısından ben en azından müjdatın elinde JJJ olduğunu düşünüyorum bir sonraki duruşmaya borç bile kalmaya bilir.. Bakmışsın şirket el değiştirmiş bir bakmışsın ortak gelmiş . herşey e gebe duruşma günününe kadar gelişme olmaz ise o zaman vahim mahkeme başkanı o zaman anlayacak ki bilir kişi raporlarının hangisinin doğru olduğunu görecek. İflas ertelemeyi ret edip dosyayı icraya teslim edecekler. saygılar ytd
    murat doğan
    Murat bey mahkeme artik bitmedimi daha önümüzde durusma varmi? Suan icraya gidemiyormu alacaklilar.

4.  Alıntı Originally Posted by manyax Yazıyı Oku
    Murat bey mahkeme artik bitmedimi daha önümüzde durusma varmi? Suan icraya gidemiyormu alacaklilar.

hakim müjdat kardeşimin, laubaliliğinden bıkmış. insan az bi şey borcunu öder, sana o kadar tedbir kararı verdik hep kendine ÇALIYOSUN ( YANLIŞ OLDU, ÇALIŞIYOSUN DİYECEKTİM , ALLAH SÖYLETTİ BELKİDE) , utanmasan alacaklılardan borç isteyeceksin" demiş.

tedbirleri kaldırmış, ama mahkemeye devam edelim demiş.

müjdat kardeşimiz, son duruşmada " pardon, ben size bankalara 40 milyon borcum kaldı demiştim ama 2 koymayı unutmuşuz, aslında 240 milyon borcumuz varmış" demiş.

hakim de müjdata " lafımı olur , sen stoklarada 3 ü fazladan koyuyodun kaç yıldır, 10 milyonu 310 milyon yapıp yolluyodun bilançolarda " DEMEMİŞ.

5.  Alıntı Originally Posted by manyax Yazıyı Oku
    Peki herseye ragmen mujdat kendini kurtarsa bile yoluna borsayla mi devam edecek yoksa yanliz mi buda onemli. Planlarinin icinde biz yoksak daha cok bekleriz. Umutlar 0 in altinda artik. Ytd.

Müjdat yoluna tek başına devam edecek. hem genyatırımda, hemde genpower jeneratörde.

2014 te 5-38 liradan kademe kademe satılan hisselerin çoğunu aldı, azı kaldı.

duydumki, sizin atpazarınızda, ( watsup grubunuza ben öyle diyorum, alınmayın) hisse fiyatları 5 kuruşa dek düşmüş.

o fiyattan bana satın, ben alırım.

6.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    hakim müjdat kardeşimin, laubaliliğinden bıkmış. insan az bi şey borcunu öder, sana o kadar tedbir kararı verdik hep kendine ÇALIYOSUN ( YANLIŞ OLDU, ÇALIŞIYOSUN DİYECEKTİM , ALLAH SÖYLETTİ BELKİDE) , utanmasan alacaklılardan borç isteyeceksin" demiş.

tedbirleri kaldırmış, ama mahkemeye devam edelim demiş.

müjdat kardeşimiz, son duruşmada " pardon, ben size bankalara 40 milyon borcum kaldı demiştim ama 2 koymayı unutmuşuz, aslında 240 milyon borcumuz varmış" demiş.

hakim de müjdata " lafımı olur , sen stoklarada 3 ü fazladan koyuyodun kaç yıldır, 10 milyonu 310 milyon yapıp yolluyodun bilançolarda " DEMEMİŞ.
    Iyide mahkeme evraklarinda hangi bankaya me kadar borcu oldugu yaziyordu. Toplamda 40 milyon. Bankalar da goruyor bunu bankalar yanlislik olmali bize borcu daha fazla diyemezmiydi. Acaba vadesi gelmemis borclar mi var onlar icin mi 240 milyon? Cok sacma bir ulkeyiz adam resmen da..ak gecio herkesle. Ytd.

7. Müjdat allah senin belanı versin kolay ölme sürün acılar sana az gelsin

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 85/470 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •