Sayfa 175/1002 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Her gün birlikte yeme içme keyfi yaptığımız bir arkadaş babasına gideceği için garanti olsun diye antikor testi yaptırdı 900 üzeri çıktı

Kimbilir kaç tane aseptomatik geçiren var bu hastalığı hiçbir şekilde belirti göstermeyen .

Genç değil orta yaşlı hafif kilolu ve müptela değil ama günde 3-5 dal sigara içen biri hiçbir tık dememiş adam

Bize tıkladı mı onu bilmeden bende tıkladıysam bilemiyorum tabi
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hedef 5.000 altı.
    Son 7 gün

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Her gün birlikte yeme içme keyfi yaptığımız bir arkadaş babasına gideceği için garanti olsun diye antikor testi yaptırdı 900 üzeri çıktı

Kimbilir kaç tane aseptomatik geçiren var bu hastalığı hiçbir şekilde belirti göstermeyen .

Genç değil orta yaşlı hafif kilolu ve müptela değil ama günde 3-5 dal sigara içen biri hiçbir tık dememiş adam

Bize tıkladı mı onu bilmeden bende tıkladıysam bilemiyorum tabi
    İsterse günlük 100 bin kişiye tıklasın vaka sayısı ayın 17 sinde 5 bin altına inecek yolu yok....

3. Valla bende belirtiler olmadı hiç başka şeyler bunla bağlantılı bilemiyorum .

Bir kere yumruk büyüklüğünde sırtta şişlik onun akabinde geçtikten sonra göz altında ve elmacık kemikleri gözü kapatacak şekilde şişlik bir mikrop geziyor ama nedir bilemiyorum aynı belirtiler 1 ay sonra başkasında da çıktı aileden
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    İsterse günlük 100 bin kişiye tıklasın vaka sayısı ayın 17 sinde 5 bin altına inecek yolu yok....

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Valla bende belirtiler olmadı hiç başka şeyler bunla bağlantılı bilemiyorum .

Bir kere yumruk büyüklüğünde sırtta şişlik onun akabinde geçtikten sonra göz altında ve elmacık kemikleri gözü kapatacak şekilde şişlik bir mikrop geziyor ama nedir bilemiyorum aynı belirtiler 1 ay sonra başkasında da çıktı aileden
    Geçmiş olsun,sağlık en büyük hazine....

Adanademir ve giresunspor süper lige çıkmış plaka numaralarını yanyana yazsanıza
    bir halt olacağı yok.

6. 0128 [emoji3]
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adanademir ve giresunspor süper lige çıkmış plaka numaralarını yanyana yazsanıza

Evet , Giresun ve Adana plakalı araçları yanyana sevinç konvoyunda gördüm , yasak hak getire. Bırakın sevinsin adalar 40 küsur yıldan sonra çıktılar süper lig e.

Ayrıca yıl ın 128. günü Kadir gecesine denk gelmiş. Gökten de gelen bir mesaj var , yadsınamaz bir gerçek

2021 model ford focus geçen ay 354.000 iken bu ay 369 olmuş 15.000 daha bindirmişler 1 ayda %4
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 175/1002 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •