Sayfa 155/432 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 3449 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    hocam nerden biliyosunuz böyle sürtüştüklerini aileye yakinmisiniz ?
    İçgüdü diyelim yoksa bu başlıkta kimsenin içdüzenlerini bilerek konuştuğunu ya da geleceğini kesinkes bildiğinden yorumladığını düşünmüyordur sanırım.

Bu arada düzeltelim.
    3.şahıs derken, çıkar amaçlı 3.şahıs, yoksa bu zamana kadar içdüzenlerinde keskin bir ayrışma olsaydı çoktan net şekilde görürdük.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,064
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sürtüşme falan yok bence, öyle şirket olsa kapasite artışı için yatırım yapar mıydı, nerdeyse çeyrek yüzyıldır Potasyum Sülfat üretmek için para ve zaman harcarlar mıydı, karlılığı bu kadar artar mıydı, her sene temettü verirler miydi. Bütün bunlar yönetimde ağırlığın iyilerin elinde olduğunu gösteriyor.

Sadece bir ortağın yanlış zamanda yaptığı yanlış bir hareket yüzünden şirketi ve tüm yönetimi yerin dibine koymaya gerek yok, haksızlık olur.
    Yerli yerinde bir post olmus itibar puani veremiyorum ama bir goflet vererim genel kurulda görüsürsek
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

3. merhaba ortaklar yeni toplamaya başladım 2021 son çeyrek ve 2022 yılı için
    1- ss kapasite artışı
    2- ps yatırımı
    3- ilerde oluşabilecek lityum karbonat işi (batarya işi ileride hammadde lazım )
    genelde beklentili hisselere girmeye çalışırım alkim şuan öyle benim için

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir (2022 için burdayım)

4. Kora Holding'in tek sahibi de olan Arkın Kora, Alkim A.Ş.de diğer ortaklardan ayrışıyor. Ortak satışlarını danışıklı döğüş diyeceğim ama hisse satan sadece Arkın Kora ve Kora Holding. Bu nedenle o ihtimali devre dışı bırakıyorum. PS yatırımına gelince, şirket hem yatırımlarını özkaynakları ile finanse etti hem de temettü dağıttı. Bu nedenle ortaklar üzerinde yük oluşturmadı.
    PS yatırımının temmuz ayında devreye girmesi ile Alka'dan ciddi bir şekilde ayrışacağını tahmin ediyorum. Yeter ki üretime başlama konusunda aksilik çıkmasın. 3. çeyrek bilançosundan başlayarak etkilerini görmeye başlayabileceğiz.

Arkın Kora da hisselerini bir an önce satıp bitirse şirket, yolunda daha rahat yürüyecek.

5.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Yerli yerinde bir post olmus itibar puani veremiyorum ama bir goflet vererim genel kurulda görüsürsek
    Valla benim en güvendiğim kişi Reha bey, diğerlerinin günahını da almak istemem, fazla tanımıyorum onları çünkü ve de 2024'e kadar başkan Reha bey.
    Dolasıyla diğer ortağın veya ortakların satmasına artık takılmamak lazım, satış zamanlaması yanlış, bir de tam da kritik önemdeki bir yatırımın devreye gireceği bir döneme denk getirilmesi de bizim için şansızlı oldu, 1-2 ay sonra yatırım üretime başlayacak ama hala hissenin kafasına sopayla vuruyorlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,064
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Valla benim en güvendiğim kişi Reha bey, diğerlerinin günahını da almak istemem, fazla tanımıyorum onları çünkü ve de 2024'e kadar başkan Reha bey.
    Dolasıyla diğer ortağın veya ortakların satmasına artık takılmamak lazım, satış zamanlaması yanlış, bir de tam da kritik önemdeki bir yatırımın devreye gireceği bir döneme denk getirilmesi de bizim için şansızlı oldu, 1-2 ay sonra yatırım üretime başlayacak ama hala hissenin kafasına sopayla vuruyorlar.
    Reha başkanda eskiden hisse satardi özel emirlerle hoop
    o zamanda Arkın Kora satmıyordu
    oneyse acmayalim o defterleri ,

ama suda bir gercek ki Alkim kimyaci covid19 icin ilac yapiyormus diye satin alanlar bile zararda degiller eger beklediyseler,
    Yol uzun memleket sartlari cetin biz bekleriz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Artık yazmaktan yoruldum. Yalnız her Alkim yatırımcısı şirket ortağıdır, şirketten belli aralıklarla gerek telefonla gerekse mail yoluyla bilgi almak gerekmektedir. Ky olarak bizlerin, şirket patronlarına şirket faaliyetlerini güncel olarak takip ettiğimizi hissettirmemiz gerektiğine inanıyorum. Önemli olan ülke menfaatleri ön planda tutularak hem şirketin hem de biz ky lerin birlikte kazanmasının ana tema olmasını diliyorum. Saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Reha başkanda eskiden hisse satardi özel emirlerle hoop
    o zamanda Arkın Kora satmıyordu
    oneyse acmayalim o defterleri ,

ama suda bir gercek ki Alkim kimyaci covid19 icin ilac yapiyormus diye satin alanlar bile zararda degiller eger beklediyseler,
    Yol uzun memleket sartlari cetin biz bekleriz

https://www.bloomberght.com/turkiye-...uyoruz-2272767

Buradaki açıklamaları ile güven verdi, icraatlarına da bakacağız elbette.
    Bu şirket için şimdilerde çok farklı şeyler konuşmak lazımdı ama malesef bu satıştan dolayı önemli konular unutuluyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 155/432 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •