Sayfa 666/1009 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Becerebilsem ben de girecegim su coin isine ama kendime guvenemiyorum.

Syg,

Bana yukarıdaki gibi cevap verdiğinizde bitcoin 11.675 dolarmış
    Saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Becerebilsem ben de girecegim su coin isine ama kendime guvenemiyorum.

Syg,
    Sayın dudu,

bitcoin'i hangi siteden alacağımız önemli ilk etapta

yerli mi uluslararası yabancı site mi, ama yabancılarda pasaport vb gibi şeyler istiyor hesap sahibini görmek istiyorlar.

bitcoini aldık, uzun vadeci olduğumuzu varsayarsak,

bitcoin i USB'ye koyup sistemden çıkartmış oluyoruz, bu usb belleği artık güvende tutmak lazım.

Bozulma olasılığını unutmamak lazım, elektronik parça sonuçta.

https://www.hepsiburada.com/ara?q=bitcoin+usb

// satmak istersek tekrar sisteme sokmak lazım, onunda sırası var uzun bir bekleme süresi olabiliyor (yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar lütfen)

AMA KENDİ ADIMA KONUŞURSAM

Türkiyede ki bir banka benim adıma bunu saklamadığı sürece BEN RAHAT HİSSETMEM KENDİMİ.

Dijital altın gibi benim bitcoinimi saklaması lazım. o'da şuanda yok.

Tekn ik olarak bitcoin dusecek gözüküyor.10 yil cikmiyabilir.
    Trenin son vagonu olabilir.

4. Bitcoin için Electrum Wallet'i kullanabilirsiniz. Şifre ve kullanıcı adı kelimelerden oluşuyor. Aynı zamanda bunları yarı yarıya bölerek 4 USB'ye kaydedip ve kelimeleri de 5'er kopya olarak ortadan keserek 4 ayrı kiralık kasaya koyabilirsiniz USB'lerle. Ortadan kesmemizin nedeni birinin eline geçerse yarısı geçer, kullanamaz. KAğıtların üzerine özel ıslanmaz koruyucu takın. 4 kasa olmasının nedeni, her hangi bir kasaya bir şey olursa diğer kasa güvenliği olur. İkiye bölünce yarısı giderse hiç bir şey yapamayız aksi takdirde. Bir de bootable linux CD ile açın walletleri. Puppy linux en iyisi.
    Son düzenleme : sathyz; 10-05-2021 saat: 17:25.

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Türkiyede ki bir banka benim adıma bunu saklamadığı sürece BEN RAHAT HİSSETMEM KENDİMİ.

Dijital altın gibi benim bitcoinimi saklaması lazım. o'da şuanda yok.
    Bitcoin ve benzerlerinin var oluş amacına tamamen ters bir düşünce. Tamamen boş ve birer ponzi şeması olmalarını bir yana koyarak söylüyorum, coinler kendi kontrolünüzde değilse sahibi de siz değilsiniz.

Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Bitcoin için Electrum Wallet'i kullanabilirsiniz. Şifre ve kullanıcı adı kelimelerden oluşuyor. Aynı zamanda bunları yarı yarıya bölerek 4 USB'ye kaydedip ve kelimeleri de 5'er kopya olarak ortadan keserek 4 ayrı kiralık kasaya koyabilirsiniz USB'lerle. Ortadan kesmemizin nedeni birinin eline geçerse yarısı geçer, kullanamaz. KAğıtların üzerine özel ıslanmaz koruyucu takın. 4 kasa olmasının nedeni, her hangi bir kasaya bir şey olursa diğer kasa güvenliği olur. İkiye bölünce yarısı giderse hiç bir şey yapamayız aksi takdirde. Bir de bootable linux CD ile açın walletleri. Puppy linux en iyisi.
    Linux surumleriyle cok ugrastim.dsl linux vardi.ama yeni surumleri cikmadi.50 mb cok ufakti.eger yanlis yaparsanız linux bozulur ve uçar.dikkat etmek gerekir.yedekli gitmeli.

7. USB'ye gerek yok. Bir parça kağıda yazıcıdan bastırın şifreyi yeter. Elektronik ortamda saklamaya göre daha güvenli.

Yazıcıya güvenmem diyorsanız, wireless özelliği olmayan bir tanesini kullanın ya da elle kendiniz yazın. (bunu önermem)

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Linux surumleriyle cok ugrastim.dsl linux vardi.ama yeni surumleri cikmadi.50 mb cok ufakti.eger yanlis yaparsanız linux bozulur ve uçar.dikkat etmek gerekir.yedekli gitmeli.
    Linux cd bootable olacak ve üzerine yazılamaz olacak.

Sayfa 666/1009 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •