Sayfa 512/997 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,220
    Blog Entries
    1
    Tam Teminat (TT) ile Yüksek Teminat (YT) önerim.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    5 kontratla 2000 puanda soğuk ter dökmek için viop sermayesinin en fazla 10-12 bin TL olması gerekir. Durum bu ise normalde 1, en fazla 2 kontrat açmak gerekir soğukkanlı olabilmek için.
    Ben açtığım kontrat teminatının en az 10, normalde 15 katını elimde tutmayı tercih ederim. Yani 5 kontrat için boşta en az 80 bin TL olmalıdır.
    Bunu yapmayanın, VİOP hayatını bilemem de normal hayatı çok uzun sürmez gerilimden.

Ayrıca,
    Şu kaldıraç kelimesine de bir alternatif üretmek gerek. Tamam, sermayen ne olursa olsun viop ta kaldıraç 10. O halde alınan viop pozisyonunun teminat miktarının toplam sermayeye oranı için bir ifade bulmalı. Örneğin "KALDIRAÇ RİSKİ" (KR) veya "Alınan Kaldıraç Riski" (AKR) gibi. Böylece bir anlam kargaşası ortadan kalkar.
    SCAN riski diye geçiyor zaten. Viop için tek aracı kurumda 150 k dan fazla tutmama prensibim var 1:3 kaldıraça kadar kullanıyorum düşüşlerde 1:1 çöküşlerde toplaya toplaya 1:3 e kadar çıkıyorum. Üstünde kazandığım hiç olmadı. Şubattaki düşüşte güzel büyüttük portföyü biraz tatili haketmiştik. Tüm programların bildirimlerini açıp geri dönüş için buradaki değerli arkadaşlar neler yapmış bakayım dedim şimdiden herkese selamlar. Size de selamlar [mention]ABKA [/mention] hocam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MSCI Turkiye endeksinden,SAHOL,THYOL,YKBNK çıkarılmış.Eklenen yok.
    YKBNK ve THYAO bekleniyordu ama SAHOL sürpriz olmuş.

4. Viop XXXIII

Bugün için yeşil trend desteği önemli altında kapatırsak 1470-1480 aralağı hedef olur. Hedef bugüne yetişmez ama kırılırsa Bayrama Uzun poz ile girmemekte fayda var gibi.
    Fikrim Longların STOPU 1524 altı saatlik kapanış.
    Son düzenleme : Dr.Trend; 12-05-2021 saat: 09:37. Sebep: STOP eklendi.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MSCI Turkiye endeksinden,SAHOL,THYOL,YKBNK çıkarılmış.Eklenen yok.
    Adamlar bildiğin mesaj göndermiş. Sabancı, devlet, koç şirketlerinden birini çıkararak.

Bugun Bist30 1507 kapatsin, bayramdan sonra taşlar yerine oturur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    SCAN riski diye geçiyor zaten. Viop için tek aracı kurumda 150 k dan fazla tutmama prensibim var 1:3 kaldıraça kadar kullanıyorum düşüşlerde 1:1 çöküşlerde toplaya toplaya 1:3 e kadar çıkıyorum. Üstünde kazandığım hiç olmadı. Şubattaki düşüşte güzel büyüttük portföyü biraz tatili haketmiştik. Tüm programların bildirimlerini açıp geri dönüş için buradaki değerli arkadaşlar neler yapmış bakayım dedim şimdiden herkese selamlar. Size de selamlar [mention]ABKA [/mention] hocam.

Uzun zamandır yoktunuz.

Kazanan birini görmek güzel.

Bozkurtun dediği gibi, paralarımız en azından yabancıya gitmemiş.

PALA ,22-23 Martta DOĞAL SELEKSİYON YAPTI.Forumu resetledi.Son 2 ayın özeti bu.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Uzun zamandır yoktunuz.Kazanan birini görmek güzel

Bozkurtun dediği gibi, paralarımız en azından yabancıya gitmemiş.
    Evet Covid yoğunluğu vardı malum sayılar. Biraz şanslıydım 2 günlük viop hırsızlığında. Umarım forumdaki arkadaşlardan çok fazla zararda olan yoktur. Ben biraz kafa dinlemek için programı silmiştim birkaç güzel hisse seçtim onlardan aldım büyüyeceğini düşündüğüm 1-2 pd/DD arası biraz da ihtiyacı olan kişilere yardım ettim. Para yabancıya gitmediği gibi bir kısmı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

bugün israil filitin geriliminin 5 gün içerisinde nerelere varacağını tahmin edemeyenler çok sert satışlar yapabilir
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 512/997 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •