Tam Teminat (TT) ile Yüksek Teminat (YT) önerim.
Tam Teminat (TT) ile Yüksek Teminat (YT) önerim.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
SCAN riski diye geçiyor zaten. Viop için tek aracı kurumda 150 k dan fazla tutmama prensibim var 1:3 kaldıraça kadar kullanıyorum düşüşlerde 1:1 çöküşlerde toplaya toplaya 1:3 e kadar çıkıyorum. Üstünde kazandığım hiç olmadı. Şubattaki düşüşte güzel büyüttük portföyü biraz tatili haketmiştik. Tüm programların bildirimlerini açıp geri dönüş için buradaki değerli arkadaşlar neler yapmış bakayım dedim şimdiden herkese selamlar. Size de selamlar [mention]ABKA [/mention] hocam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün için yeşil trend desteği önemli altında kapatırsak 1470-1480 aralağı hedef olur. Hedef bugüne yetişmez ama kırılırsa Bayrama Uzun poz ile girmemekte fayda var gibi.
Fikrim Longların STOPU 1524 altı saatlik kapanış.
Son düzenleme : Dr.Trend; 12-05-2021 saat: 09:37. Sebep: STOP eklendi.
Evet Covid yoğunluğu vardı malum sayılar. Biraz şanslıydım 2 günlük viop hırsızlığında. Umarım forumdaki arkadaşlardan çok fazla zararda olan yoktur. Ben biraz kafa dinlemek için programı silmiştim birkaç güzel hisse seçtim onlardan aldım büyüyeceğini düşündüğüm 1-2 pd/DD arası biraz da ihtiyacı olan kişilere yardım ettim. Para yabancıya gitmediği gibi bir kısmı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştı.
bugün israil filitin geriliminin 5 gün içerisinde nerelere varacağını tahmin edemeyenler çok sert satışlar yapabilir
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri