Başkanım son düzlüğe girilince gs bir şekilde ipi göğüslüyor. Avantaj her şeye rağmen bjk de bakalım koruyabilecekler mi?
Beşiktaş'ın unutulmazları saymakla bitmez. 1987 de İstanbul'da son maç, Beşiktaş-Denizlispor:1-1. Şampiyonluk son maçta gider.
1975, Beşiktaş-Steagul Roşu maçı. İlk maçı İstanbul'da 2-0 al, ikinci maçta 86. dakikayı 0-0 bitir ama maçtan 3-0 mağlup ayrıl ve elen.
Başiktaş "yine mi bahar yorgunluğu lan", "5 değil, 3 dakikada Beşiktaş" ifadelerini Türk futbol tarihine yazdırmış takımdır.
Bu arada çocukken hastalık derecesinde Beşiktaş'lı idim. Gençlik döneminde profesyonel futbol mafyasından, çocuğunun eğitim parasını şampiyon olduk diye futbolcuya (Metin Tekin'e) zorla veren angutlardan ve Franko'nun 3F ile nasıl bir ülkeyi yıllarca diktatörlükle yönettiğini öğrendiğinde kısaca futboldan nefret ettim. Umarım adam gibi bir yönetim gelir de futbol kulüplerinin borçlarını finanse etmeyi bırakır, İzlanda futbolu yönünde ilk adımı atarız.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlık Bakanlığı: "Sinovac firmasının ürettiği CoronaVac aşısının yeni partisini taşıyan uçak sabah saatlerinde Esenboğa Havalimanı'na indi."
Sağlık Bakanlığı: "Halk Sağlığı Aşı ve İlaç Deposu'na nakledilen aşılar kontrollerin ardından hastane ve aile sağlığı merkezlerine sevk edilerek kullanıma sunulacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Reis gerçekten çook şanslı , şimdi de hesapta olmayan israil-flistin antlaşmazlığı yeniden hortladı...
bütün millet olarak yine -yeniden-her zamanki gibi Reis-i Cumhur Hazretlerinin etrafında klitlendik...
israil'i adeta " TOKAT " manyağı yaptık...
reis hazretleri tıpkı azerbaycan-ermenistan savaşında olduğu gibi damad bayraktar hazretlerini siha iha'larını vazifelendirir ve
İsrail'i haritadan siler yapar mı yapar...
zaten siha ve ihalardan oluşan bir uçak gemi projemiz de var...
aktifbank'ın fx usdtry grafiğini inceledim , diğer platformların fiyat hareketlerine yüksekler de 200'den fazla pips traşlanmış ama dipler hemen hemen aynı ...
eurusd grafiği hemen hemen aynı...
Yer İmleri