Sayfa 225/1002 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Botokslu savcılara nasıl talimat yazacaklarını tarif ediyor

Daha iyi bir fikrim var, hukuk fakültelerinde derslere girsin dışarıdan, olmazsa konferans da verebilir.

Memleketim...Memleketim...Alnımın çizgilerindesin memleketim

Niye böyle oldu...koca devlet...koca kurumsal kültür....koca devlet aklı...deniz gibi okyanus gibi devlet malı...

Rüşvet bile eskiden mütevaziydi...Mafya bile mütevaziydi, mahallede semtte gece klüplerindeydi tüm varyetesi..

Şimdiyse, herkes 400 bin EURO luk saat, 70 bin EURO luk çanta takma peşinde olursa, basit bir büro çalışanı bile 5 sene içinde Porche'la gezmeye başlarsa...

Bir mafya reisi havaalanının VİP girişinden girer, koruma polisi tahsis edilir, miting yapar, derin devlet üç kuruşluk yurt dışı faaliyetini mafyayla koordine ederse...sonra da kuyruğu kaptırırsayı izliyoruz..

Ne devlet kaldı, ne de deniz kadar malı...yakında devletten tekrar beyliklere döneriz..habire dizi izleye izleye...

Allah Muhammet aşkına biri şuna dur desin yahu...kahrımdan ölecem..

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Tecrübelerinizi aktardığınız için çok sağ olun....başkan nerede bizde pudra şekeri alacak para...birde pudra şekeri deyince aklıma hep böreğin üzerine pudra şekeri diye malum şeyi döken vatandaş geliyor(çakallarla dans-1)
    İyi kafa yapmıştı onlara
    bir halt olacağı yok.

3. BTCUSD

Şu şekilde son 5 i bir ED ile yumuşakça sonlandırırsa, ZZ C kısa kalmış/kalacak demektir, bu da daha geniş bir flata dönecek anlamına gelebilir..

Normalde bu ZZ C nin burada zıbıtması lazım...Ama zıbıtmayacak gibi duruyor...nedense..

Tabi fake atıyor da olabilir...bunun kafası başka kafa...YTD

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ekşide paylaşmışlar

Misis Emma Peel/Yedek ��ï¸*��
    @patatesperisem1
    Olay Van'da geçiyor. Arıların bal verimini artırmak için kaymakam ve ileri gelenler bir imam alarak bereket duasına gidiyorlar arıların yanına. Fakat şunu atlıyorlar; arılar arapça bilmiyor ve sonuç ��gülmekten karnım ağrıdı ������������������
    Tam bir Şener Şen film sahnesi gibi

https://twitter.com/patatesperisem1/...83625867841540
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    tanıdıklarımdan 2. ci vakayı geçirenler var nasıl bir illetse aşıyı olan da ben aşılandım diye rahat davranırsa aşılanmayana virüsü taşıyabiliyor herkes kendine dikkat etsin.

Dayım 2 doz oldu maske mesafe olayınıda bırakınca hoop covid*19 ailece...Yengem hastaneye yattı..Dayım hala boğaz kötü...Aşı çin aşısı...bacanakaşılıydı hala hastanede....

Bu hamur çok su kaldırır gibi...

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Botokslu savcılara nasıl talimat yazacaklarını tarif ediyor

Daha iyi bir fikrim var, hukuk fakültelerinde derslere girsin dışarıdan, olmazsa konferans da verebilir.

Memleketim...Memleketim...Alnımın çizgilerindesin memleketim

Niye böyle oldu...koca devlet...koca kurumsal kültür....koca devlet aklı...deniz gibi okyanus gibi devlet malı...

Rüşvet bile eskiden mütevaziydi...Mafya bile mütevaziydi, mahallede semtte gece klüplerindeydi tüm varyetesi..

Şimdiyse, herkes 400 bin EURO luk saat, 70 bin EURO luk çanta takma peşinde olursa, basit bir büro çalışanı bile 5 sene içinde Porche'la gezmeye başlarsa...

Bir mafya reisi havaalanının VİP girişinden girer, koruma polisi tahsis edilir, miting yapar, derin devlet üç kuruşluk yurt dışı faaliyetini mafyayla koordine ederse...sonra da kuyruğu kaptırırsayı izliyoruz..

Ne devlet kaldı, ne de deniz kadar malı...yakında devletten tekrar beyliklere döneriz..habire dizi izleye izleye...

Allah Muhammet aşkına biri şuna dur desin yahu...kahrımdan ölecem..
    Kesinlikle durmasın.Böyle bir fırsat bir daha ele geçer mi.Kimden öğreneceğiz hem de delilleriyle bunca rezilliği.Devlet kutsal falan boş iş , belli ki bir ton iş dönüyor,devlet bir mekanizmadır bu ara demek ki yanlış çalışan bir mekanizma var,eğer tamamen bozulursa asıl o zaman felaket.Öyle ya da böyle bir temizlik değişim şart.E fetöcüleri izleme ,mafya babası sussun ,içerdeki gazeteciler bir şey yazamıyor,savcılar dava açamıyor nasıl olacak bu işler.

Adamın hukuki yorumlarına savcılara ders vermesine gelince,ben kadın doğumcu olduğumdan malpraktis davaları sayesinde tazminat işlerini acaip bilirim,zamanında bir dükkanı müteahite kaptırdım tapu iptali davaları, eser sözleşmesi ,gayrımenkul hukuku vs acaip iyi bilirim,insanın başına işler gelince neler neler öğreniyor.Bu adamın ömrü bu işlerle geçmiş e gözüküyor ki kafası da çalışıyor benim diyen savcıya avukata yakındır hukuki bilgisi.Dedikleri tamamen hukuki olarak doğru,savcılar tam da videoda dediği gibi yapsa olaylar hukuken zaten delillendirilmiş olur.Bilmiyenler sanır ki illa suçüstü yakalanman lazım sen zaten peker in dediklerini yapsan olay hukuken biter,suçladıklarının canına okunur.Çok daha az delille insanlar ne cezalar alıyor.

Sayfa 225/1002 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •