BjK şampiyonluğu zaten fiyatlamıştı.Sadece pazartesi değil bir kaç gün taban taban gidebilir çünkü primli.Diğerleride düşecektir.YTD
BjK şampiyonluğu zaten fiyatlamıştı.Sadece pazartesi değil bir kaç gün taban taban gidebilir çünkü primli.Diğerleride düşecektir.YTD
hisse şampiyonluğa 1 ay önceki fiyatı olan 13,5 lira ile girseydi belki fiyatlanmıştı diyebilirdik. Ortada şampiyonluk yokken zaten fiyat 5 lira civarı idi. Madem 9 lira şampiyonluğun fiyatlandığı fiyattı , 13,5 lira neydi ? Birkaç taban yapsa zaten 6-7 liralara düşer. Zaten 3-5 ay önce ortada şampiyonluk yokken 5 lira idi nerede o zaman şampiyonluk fiyatlaması. Biraz rakamlarla konuşmak lazım ezbere konuşmak yerine.
1 milyarlık gelirin fiyatlaması 5 liradan 9 liraya çıkış olmaz. Fenerin bile azıcık şampiyonluk umudu çıktı diye %50'ye yakın prim yaptı bir ara. Beşiktaş 13,5 lira olsaydı 1 ay önceki gibi belki fiyatladı denebilirdi ama buradan en azından 10 liranın üstüne atacaktır.
Yarın gerçekleri görürüz şimdi ne desek boş.
Yer İmleri