Sayfa 237/1002 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Eski dolardan kasıt hangisi?
    Başınıza geldi mi?

Geldiyse hangi banka kabul etmedi?

Bu son çıkan dolarlardan öncekini kastediyorsanız yarısının bu şekilde olduğu desteleri daha bugün bankadan bankaya taşıdım, herhangi bir sorun çıkmadı.
    Finanstan aldım 20bin dolar kadar fiziki. Miktar çok olunca saymakla uğraşmadım. Götürdüm burger'e verdim 2 tanesi geçmedi.

Kuyumculardan hallettim.

Üzerinde damga, Arapça yazı falan olunca da geçmiyor bankadaki makinede. (Araplar bayılıyorlar doların üzerine fıkra yazmaya)

Şunun gibi olan seriler sıkıntı oluyor.

Fiziki alırsanız üşenmeyin bütün hepsini tek tek kontrol edin. Üzerinde yazı damga olanları acımadan iade edin.

Hepsi şuna benzesin ve temiz olsun:

Bir başka foto:

Bankaların size verdiği şüpheli dolarları kapıdan çıkıp 5 dakika sonra geri gelin makineden geçmiyor bu diye almazlar. Canınız sıkılır.

2.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Eski dolardan kasıt hangisi?
    Başınıza geldi mi?

Geldiyse hangi banka kabul etmedi?

Bu son çıkan dolarlardan öncekini kastediyorsanız yarısının bu şekilde olduğu desteleri daha bugün bankadan bankaya taşıdım, herhangi bir sorun çıkmadı.
    Filigranlı olanlardan olup filigranı düşmüş sökülmüş olanları kesinlikle almıyorlar mor yüzlüklerde .

Tükenmezle karalanmışa bazen mırın kırın ediyorlar .

Delikse de almıyorlar aldığın bankaya iade et diyorlar yada dövizciye .

Küçük kafalı veriyorlar bazen ama kesinlikle geriye almıyorlar zaman geçerse .

1 lik 2 lik çok yüklü sayıda varsa orada da bazen arıza çıkıyor

Son olarak Euro’nun gözünü seveyim böyle hiç dertleri olmuyor .

Bu arada bugün öğlen sularından sonra Tahtakale civarında hemen hemen çoğu bankada efektif döviz kalmamıştı .

Kapanmanın etkimisidir bilemem orasını

3. Maaşallah esnafa 5000TL hibe yapıldığı, Putin'in rus turist yasağını uzattığı gün doları 15 kademe düşürdüler.
    Cephaneyi böyle hoyratça kullanmamak lazım.
    Sonra -60 milyar dolardan -160 milyar dolara iniveririz maazallah.

Bu arada süslü ,pudra şekeri derin yapılar videolar havada uçuşuyor ...

Mafya bile esnaf intiharlarını gündeme getirdiği bir zamanda bu bahsedilen yardım kısmende olsa bir işe yarar...

1100 TL sosyal yardımı kendi listelerine verildiğine dair sosyal medyada çok ciddi iddialar vardı...

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    1100 TL sosyal yardımı kendi listelerine verildiğine dair sosyal medyada çok ciddi iddialar vardı...
    İran tipi yapılanmada böyle birşey şaşırtıcı olmaz. Söz konusu Türkiye Cumhuriyeti olduğunda böyle birşey olmaması lazım.

Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    Yakın zamanda bu işletmelerden birini devreden yada kapatan esnaf böyle şansa diye küfrediyordur şimdi. Yada yeni devralan küçük esnafa ufak bir piyango oldu. Sonuçta bizde iyide kötüde herşey plansız ve rötarlı. Geçen sene niye başlarda bu destegi vermediler de şimdi ölmüş esnafın yüzüne su serpiyorlar. Demek ki yapılabiliyormuş.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    5 bın tl verecegıne 6 ay elektirik parası almasa daha makbule gecerdi.

dolar mevzusuda piyasada cok fazla sahte dolar var calısanlar basım agrımasın dıye almıyordur. suphelendıgınız para var ise bant yapıstırıp cekin banda kagıt geliyorsa sahte.. youtube vıdeosu vardı

8.  Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    Böyle şeyler sıkıntı oluyor gerçekten. Bendede eskiden kalma 1 adet 100 lük şey var kimse almıyor, dövizci banka sarraf..ankara ulusta birkaç dövizci %20 eksigine alabilir demişti geçen sene sarraf. Yolum düşene kadar 50 dolar olacak. Neyseki şey sürekli çıktıgı için tl olarak hala kardayım tabi.
    %20 eksiğine aldıkları doğru. Ben de kitap arasında kalıp küf tutmuş bir banknotu o şekilde verebilmiştim.

Sayfa 237/1002 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •