Arama sonucu : 8351 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Artık kaçaklar gelsinde iki çift laf etsin

kapanmanın sonundan sonra inşallah bu meretten halas oluruz.

Yeni dönemde sağlık, huzur ve bereketli kazançlar diliyorum.
    tüm başlık takipçisi dostlarım, abilerim geçmiş bayramınızı tebrik eder huzurlu sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim

Sevgili abim sen mapustayken ( ben demiştim ama ) başlıklarında tadı yok diye bende kısa bir kaçamak tatil yapıverdim. Yine yeniden buradayım.

Bu arada sevgili kızımızın yaktığı meşalenin, ortaya attığı ateşin uzun soluklu bir yangının başlangıcı olmasını dilerim. Kendisini tebrik ederim. Filistin meselesinde eli kalem tutanlarında, taş atanlar kadar .......
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    tüm başlık takipçisi dostlarım, abilerim geçmiş bayramınızı tebrik eder huzurlu sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim

Sevgili abim sen mapustayken ( ben demiştim ama ) başlıklarında tadı yok diye bende kısa bir kaçamak tatil yapıverdim. Yine yeniden buradayım.

Bu arada sevgili kızımızın yaktığı meşalenin, ortaya attığı ateşin uzun soluklu bir yangının başlangıcı olmasını dilerim. Kendisini tebrik ederim. Filistin meselesinde eli kalem tutanlarında, taş atanlar kadar .......
    Yokluğunzda hala mapus devam ediyor gibiydi abim, herkes bi şekilde kaytarıyor.

3. sayın T/A başta olmak üzere bütün yatırımcı arkadaşların bayramını kutluyorum.sayın T/A İNŞALLAH sağlığınız ve sıhhatiniz iyidir.15'inden beri forma girmiyorsunuz.merak ettim.saygılarımla.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •