Çok güzel sohbetler, bilgi alışverişi olmuş herkesin eline sağlıkizci abi yapmasın bence
Selamlar, saygılar...
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Çok güzel sohbetler, bilgi alışverişi olmuş herkesin eline sağlıkizci abi yapmasın bence
Selamlar, saygılar...
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Bugün sisteme düşen senet yoktur.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Finansal tablolar da ne görüyorsam onu söylüyorum... Gözden kaçabilir, yanılabilirim o ayrı bir şey tabii...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Konunun diğer uzmanı varken biz uzakta arıyoruz...
Göktuğ bey...![]()
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yarın akşam detaylı bir analiz yapayım, elimden geldiğince TL ve USD bazlı bir iki grafik atacağım.
İlave olarak beni tedirgin eden USD 820-798 altına düşmediği sürece ciddi pump riski var.
Neyse emeklerinize sağlık,
Saygılar...
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Yer İmleri