Sayfa 458/932 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Çok güzel sohbetler, bilgi alışverişi olmuş herkesin eline sağlık izci abi yapmasın bence
    Selamlar, saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Bugün sisteme düşen senet yoktur.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Yapmaz.

Eğriye eğri, doğruya doğru izci kardeşimde, hemşehrimde.
    Evet dostlar, Alyel ablamın hemşehrisiyim ve öyle olduğum için de gurur duyuyorum...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Finansal tablolar da ne görüyorsam onu söylüyorum... Gözden kaçabilir, yanılabilirim o ayrı bir şey tabii...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Çok güzel sohbetler, bilgi alışverişi olmuş herkesin eline sağlık izci abi yapmasın bence
    Selamlar, saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Selamlar Sn. Canel. D, Sizden de bir endeks yorumu alsak fena olmaz hani...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Konunun diğer uzmanı varken biz uzakta arıyoruz...
    Göktuğ bey...

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Selamlar Sn. Canel. D, Sizden de bir endeks yorumu alsak fena olmaz hani...
    Yarın akşam detaylı bir analiz yapayım, elimden geldiğince TL ve USD bazlı bir iki grafik atacağım.
    İlave olarak beni tedirgin eden USD 820-798 altına düşmediği sürece ciddi pump riski var.
    Neyse emeklerinize sağlık,
    Saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bugün sisteme düşen senet yoktur.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 458/932 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •