Sayfa 706/1009 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Boşta para bırakmadan hiç bir banka 19,75 vermiyor. Olsa ben bağlardım
    Bu boşta bırakmayı ilk aklına getiren, ''çok süper bir fikir buldum'' diyen kansız kimse, her seferinde tüm soyuna sopuna sövüyorum.

Bir tek bizim gibi bir ortadoğu ülkesinde böyle bir kötülük akıllara gelirdi. Yasal dolandırıcılık. Oran düşüyor ama çoğunluk farketmiyor bile. Bu oranla faiz veriyorum yazmaları bile reklamlarda açıkça yanıltıcı. Şikayet etmediğim yer kalmadı bu uygulamalarını bankaların.

Herkes de ısrarla şikayetçi olmalı bence. Bildiğin ana paraya teorik faizi söyleyip, pratikte çöküyorlar.

Yok az değişiyormuş yok bilmem ne. Sen benim sana yatırdığım toplam meblağ üzerinden verdiğin faizi söylemek/ilan etmek zorundasın. E ama ben boştakine faiz uygulamıyorum. Ama boştakini almazsan, öbürüne mevduat yapmıyorsun çakal.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu boşta bırakmayı ilk aklına getiren, ''çok süper bir fikir buldum'' diyen kansız kimse, her seferinde tüm soyuna sopuna sövüyorum.

Bir tek bizim gibi bir ortadoğu ülkesinde böyle bir kötülük akıllara gelirdi. Yasal dolandırıcılık. Oran düşüyor ama çoğunluk farketmiyor bile. Bu oranla faiz veriyorum yazmaları bile reklamlarda açıkça yanıltıcı. Şikayet etmediğim yer kalmadı bu uygulamalarını bankaların.

Herkes de ısrarla şikayetçi olmalı bence. Bildiğin ana paraya teorik faizi söyleyip, pratikte çöküyorlar.

Yok az değişiyormuş yok bilmem ne. Sen benim sana yatırdığım toplam meblağ üzerinden verdiğin faizi söylemek/ilan etmek zorundasın. E ama ben boştakine faiz uygulamıyorum. Ama boştakini almazsan, öbürüne mevduat yapmıyorsun çakal.
    Bizde boşta bırakmalı olanlara para vermeyiz olur biter. En nihayetinde karar verici para sahibidir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bizde boşta bırakmalı olanlara para vermeyiz olur biter. En nihayetinde karar verici para sahibidir.
    Bazıları değil, artık neredeyse tümü uyguluyor. Dolayısıyla geçersiz oluyor bu.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bankayla uğraşılmaz dostum.
    Hesapta 5000 bırakmazsan senden eft ücreti alırım diyor...
    İyice işin cılkı çıktı.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    İyice işin cılkı çıktı.
    Ben vadesi dolan paralari cekip borsa ve altina kaydiriyorum.
    Bu i....nelere paramı yedirmeyecem.

6.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    İyice işin cılkı çıktı.
    Aynen bendende maaş aldigim banka olmasina rağmen reklamlardada eft ucreti almıyoruz diyen banka eft ücreti aliriz dedi.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ben vadesi dolan paralari cekip borsa ve altina kaydiriyorum.
    Bu i....nelere paramı yedirmeyecem.
    Borsadan uzak dur.!!
    Yatırım fonlarından uzak dur.!!
    Coinlerden uzak dur.!!!
    Yastık altı döviz +++sertifikalı fiziki gram altın.!!
    Sepeti.!!
    En kralı.!!!
    Tarihe not düşelim.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 706/1009 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •