Sayfa 257/1002 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Biontech CEO’su Uğur Şahin : 3. Doz aşı en erken 6 en geç 9 sonra uygulanabilir . Türkiye’de en geç 6-7-8. Ayda aşı olacağı icin 2022’de 3. Doz aşı yeterince olur

Uğur Şahin : Aşımız mutasyonlara karşı ciddi etki gösteriyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

https://www.milliyet.com.tr/amp/duny...lamasi-6510334

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Direktörü Hans Kluge, bugüne kadar onaylanmış koronavirüs aşılarının virüsün var olan bütün varyantlarına karşı etkili olduğunu açıkladı. Buna rağmen pandemiyle mücadelede tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini ifade eden Kluge, yurt dışı seyahatlerden kaçınılması gerektiği tavsiyesinde bulundu.

Ben de müthiş kıllanıyorum. Aşılar bütün vartantlara karşı etkiliymiş. Ne çabuk analiz edildi de bu sonuca varıldı.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.milliyet.com.tr/amp/duny...lamasi-6510334

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Direktörü Hans Kluge, bugüne kadar onaylanmış koronavirüs aşılarının virüsün var olan bütün varyantlarına karşı etkili olduğunu açıkladı.
    Kesin öyledir. DSÖ şu an dünyanın en güvenilir kurumu. :D

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kesin öyledir. DSÖ şu an dünyanın en güvenilir kurumu. :D
    Bi tuik bide bunlar ilk zamanlar çine gşdip önemsiz bir olaymış gibi lanse etmeleri pandemi alarmı vermemeleri bu hale getirdi virüsü
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakani : Evde tek başına ilken maske takmaya gerek , ama evde birden fazla kişi var ve mesafe 2 metreden daha kısa ise kişisel temizlik ve maske takılması gerekiyor
    Burada şair ne demek istemiş? kaçırdığımız bir şey mi var? aynı ev? eş+çocuklar ve maske?Allahım aklıma mukayet ol...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Burada şair ne demek istemiş? kaçırdığımız bir şey mi var? aynı ev? eş+çocuklar ve maske?Allahım aklıma mukayet ol...
    Lebalep kongrede maske takmayacan evde oğlanla kızla hanımla maske arkasından konuşacan demiş diye açıklayayımda. Bunuda başka biri açıklasın
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Lebalep kongrede maske takmayacan evde oğlanla kızla hanımla maske arkasından konuşacan demiş diye açıklayayımda. Bunuda başka biri açıklasın
    Esas çeki demirine zorunlu maske takmaya zorlarlarsa çarşı karışır.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Esas çeki demirine zorunlu maske takmaya zorlarlarsa çarşı karışır.
    Yok ona maske uymaz
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 257/1002 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •