Sayfa 645/997 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bi hazırlık var gibi

zaten piyasa da bugün zayif
    Şuan piyasanın tek takip ettiği dolar ,
    Geçen sizin vasıtanızla görüşümü paylaştım ,
    Merkez bankasında rezervler ortada, faiz tepede , yarayı gören piyasa oyuncuları buraya geliyor.
    Bayramlarda bu yüzden bazı yabancı kurumlar dolar/tl üzerinde yukarı hareketler uyguluyor ,
    Yalnız anladığım kadarı ile burada sürü psikolojisi uygulamaya çalışan yabancı oyuncular mevcut bunuda etki tepki yaparak yerliden bekliyorlar , devamı onlarda olabilir.Bu yüzden 8.30 dan sonra kademelerde güç kazanması teknik olarak yukarı hareketi güçlendiriyor.Çok olumlu bir hikaye yazıla bilinirmi kısa vade gözükmüyor.
    Şimdilik ara ara su sıkılıyor .

2. Ben kendi adıma
    usd ve onsda long yönlü işlemler yapıyorum
    endeks ve hisse vadeliler ise karışık

3. viop ve forexte kimse kalmadı. Hepsi celetini alıp çıktı.

Bu işler kumardır arkadaşlar. Tez bırakın.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şuan piyasanın tek takip ettiği dolar ,
    Geçen sizin vasıtanızla görüşümü paylaştım ,
    Merkez bankasında rezervler ortada, faiz tepede , yarayı gören piyasa oyuncuları buraya geliyor.
    Bayramlarda bu yüzden bazı yabancı kurumlar dolar/tl üzerinde yukarı hareketler uyguluyor ,
    Yalnız anladığım kadarı ile burada sürü psikolojisi uygulamaya çalışan yabancı oyuncular mevcut bunuda etki tepki yaparak yerliden bekliyorlar , devamı onlarda olabilir.Bu yüzden 8.30 dan sonra kademelerde güç kazanması teknik olarak yukarı hareketi güçlendiriyor.Çok olumlu bir hikaye yazıla bilinirmi kısa vade gözükmüyor.
    Şimdilik ara ara su sıkılıyor .
    Kızacan sen bana ama dolarıda borsayıda yapanlar aynı ekip..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Batmadan kimse bırakmaz.

VOB-FOREKSTE, balın tadını almıştır,kazanç hasıl olunca güven artar.Bu 4-5 ay sürer.Hayaller kurulur.Hatta daha yüksek sermaye
    ve kaldıraç kullanılır...GÜVENİN MAX. OLDUĞU NOKTA inişin başladığı gündür...

.... paçal yapıp altın vuruş veya MB olayı gibi bir durumla final yapılır.

Hiç kimseye vob-foreks önerilmemeli.
    Son düzenleme : ABKA; 24-05-2021 saat: 13:13.

6. Abka abi. %100katiliyorum size.

SPOT

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kızacan sen bana ama dolarıda borsayıda yapanlar aynı ekip..
    Gundi,

Bu badem spor geçen sana yazdım seni paranoyak yaptı
    Dolar cı bir badem spor mevcut ülkede , ama oyunu burada oynamıyor .
    Oyunu dolarda yabancı kurumlar oynuyor pozisyon bayramdan önce açılıp , tatille beraber kapatılıyor .
    Amaç hura dolar gidiyor sürü psikolojisi yaratılıp oyunu kurmak , diğer bacakta halkın elindeki doları gördükleri için terste kalmak yerine eşikte bizi kullanmak istiyorlar buda benim seneryom.
    Bizim ligde olan ülkelere bak dolar karşısında ki kazanımlarına , dolar endeksine bak biz bu ekmeyi yiyemedik neden işte saydığım ve yanlış yapılan hamlelerden rezervin olsa , merkezin bir duruşu olsa emin ol onlardan daha fazla kazanımı olurdu TL nin.

Sayfa 645/997 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •