Sayfa 721/1009 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Temettü yatırımcılığı.. Şu anki portföyüme göre 19 şirketime 1 milyon yatırım yapacak birinin yıllık 57 bin lira civarı temettü geliri olur.. 1 milyonluk evden senede 57 bin kira alınır mı sanmam..uzun vadede pasif gelir elde etmenin en iyi yolu koç/oyak grubu öncülüğünde hisse senetlerine yatırım yapmaktır.. İnsanoğlu aldığı evin her gün değerini sorgulamaz.. Mevduattaki parasının eridiğini, yıllar içinde alım gücünün düştüğünü gördüğü halde bunu görmezden gelir.. Ama şirket değerleri biraz düştü mü panik yapar maalesef..
    Kesinlikle katılıyorum Daha doğrusu katıldığım konu emlak yatırımı yapmaktansa bacası tüten ve temettü veren şirketlere uzun vadeli yatırımın doğru olduğudur. Uzun vade derken en az 5-10 yıl demek istiyorum. ama biz genelde temettü yatırımcılığını zirvelere yakın yerlerde doğru bir yatırım olduğunu fark ederiz. Biz derken her insandan bahsediyorum. Yani genelde bir şeyin iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorsak o şey zirvelerde olma ihtimali yüksek. O yüzden temettü yatırımcılığının zirvelerde olma ihtimaline binaen ben genellikle her gün az az yatırım yapıyorum. Şöyle ki banka faizinden elde ettiğim gelirim o gün ne kadarsa o kadar kısmını temettü verimi yüksek şirketlere yatırım yapıyorum. 3-4 yıl sonra temettü verimi şirketlere yaptığım yatırım miktarım banka faizindeki portföyüm ile başa baş ve hatta önüne geçmiş olacaktır diye düşünüyorum. Bu bana ne kazandırıyor_? Olası bir küresel krizde tamamen malda yakalanmamamı sağlıyor. Uzun vadede düzgün temettü şirketlerine yapılan yatırım gayrimenkulü de banka mevduatını da kat be kat geçer...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Virgülden sonraki rakam 8 olabilir .
    Bunu kastetmişlerdir.
    Yok yok baya baya 8TL olacak diyorlardı daha bu ay içinde.
    TCMB fayiz arttıracakmış
    TL faizinde kalarak TCMB'yi dolayısıyla da müteahhit kardeşlerimi fonlamaya devam ediyorlar şu anda.
    Müteahhit kardeşlerim sayelerinde ikinci mercedesleri altlarına çektiler.
    TL faizine devam parayı esnafa hibe desteğine, faizsiz kredilere, müteahhitlere yedirmeye devam.

Sen yurolar tekteksay atalari ayni olacak sekilde hergun.belki artar[emoji39][emoji2957]

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Sen yurolar tekteksay atalari ayni olacak sekilde hergun.belki artar[emoji39][emoji2957]
    Forumdakiler beni bilir buraya da yazdım.
    10.01'den 100bin EUR aldım.
    Eğer 1 milyon TL'yi %19.50 faizden bir ay faizde tutsaydım kazanacağım para net 15.000TL idi.
    Şu an Euro 10.3214. 10.30'dan 100bin Eur bozdursam TL karşılığı 1.030.000 TL.
    TL mevduatın iki katı getiri.
    Haydi hayırlı traşlar ;)

Müteahhit kardeşlerimi gönüllü fonlayanlara saygım sonsuzdur. Ona lafım yok.

5. Sekerbank donusu olan usd hesabima 0.7 fayıs verdi.
    Mt' yi aradim o da bir sey yapamayacagini soyledi.....
    Eh ..... biz de usd/tl fiyat artisindan istifade ederiz gayri [emoji849]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6. Vakıfbank geçen hafta 1.4 veriyordu, ÖB.

7.  Alıntı Originally Posted by cow_boz Yazıyı Oku
    Forumdakiler beni bilir buraya da yazdım.
    10.01'den 100bin EUR aldım.
    Eğer 1 milyon TL'yi %19.50 faizden bir ay faizde tutsaydım kazanacağım para net 15.000TL idi.
    Şu an Euro 10.3214. 10.30'dan 100bin Eur bozdursam TL karşılığı 1.030.000 TL.
    TL mevduatın iki katı getiri.
    Haydi hayırlı traşlar ;)

Müteahhit kardeşlerimi gönüllü fonlayanlara saygım sonsuzdur. Ona lafım yok.
    Euronu TL ye çevirip karı realize etmediğin sürece o kazanç ekranda o anlıktır. Bir ay sonra kazancın zarara dönebilir yada dahada artabilir.
    Hadi sanada hayırlı traşlar

8.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Euronu TL ye çevirip karı realize etmediğin sürece o kazanç ekranda o anlıktır. Bir ay sonra kazancın zarara dönebilir yada dahada artabilir.
    Hadi sanada hayırlı traşlar
    Size inat yarın sabah her dolar hem de euro'mu TL'ye çevirip hisse alacağım.
    Hadi bakalım.

Sayfa 721/1009 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •