Sayfa 35/106 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 842 madde; 273 - 280 arası.

Konu: ATPET - Atlantik Petrol Ürünleri

1. Twitter'da biri var. Hangi hisseyi yazsa en çok takip edilenlerde 1. sıraya yerleşiyor mynet'te.
    O yazdığı için mi hisse gidiyor, gideceği için mi yazıyor bilemedim (Birincisi ağır basıyor bende).
    2-3 gün önce despc yazmıştı mesela.
    Bugün sabah atpet tekniğiyle ilgili yorum yazdı.
    işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."

2. Kullani adi ne yazarmisin

Geçmiş yaşlıların ve yıkılmışların sıgınağıdır......!!!!!
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. spekler tezgahı kurmuşlar bir kademeye al sat yaparak hacim yapıyorlar.ytd

Alıntı Originally Posted by val Yazıyı Oku
    Twitter'da biri var. Hangi hisseyi yazsa en çok takip edilenlerde 1. sıraya yerleşiyor mynet'te.
    O yazdığı için mi hisse gidiyor, gideceği için mi yazıyor bilemedim (Birincisi ağır basıyor bende).
    2-3 gün önce despc yazmıştı mesela.
    Bugün sabah atpet tekniğiyle ilgili yorum yazdı.
    ATPET'in grafiğini yakından takip ediyorum. Şu an için dikkat çekecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Hangi periyot için hangi indikatörleri kullanarak yorum yazmıştır merak etmiyor değilim. Fakat sizin görüşünüze katılıyorum. 1. seçenek bence çok daha ağır basıyor.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. Bu atpet patlamaya hazır bomba
    Geçmiş yıllarda büyük operasyon yaptı sonra saldı bu hissenin speği işyatla çalışıyordu sanırım
    Aylık kim almış kim satmış takaslar olurmu acaba
    Sürekli takibimde harekete başladımı giriyorum birkaç kademe zararla çıkıyorum elbet tavana giderkende yakalarız kısmetse

6.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Bu atpet patlamaya hazır bomba
    Geçmiş yıllarda büyük operasyon yaptı sonra saldı bu hissenin speği işyatla çalışıyordu sanırım
    Aylık kim almış kim satmış takaslar olurmu acaba
    Sürekli takibimde harekete başladımı giriyorum birkaç kademe zararla çıkıyorum elbet tavana giderkende yakalarız kısmetse
    Kardeşim gir cikla zarar edersin elbet. Sen girince hemen çıkacak, çıkmayınca da satacaksın. Böyle yatırım olmaz eritirsin parani.
    Ytd

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Endeksle beraber aşağıya gelsede biraz daha alsak spekcim tahtayı çok sıkıyor aşağıda bekliyorum..ytd

Sayfa 35/106 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •