Originally Posted by
1prometheus
Her nekadar olumlu portreler çizilerde reel sektörün içine girip bakıldığında bşr çok sektör olumsuz durumda.
Gayrimenkul ve turizm piyasaları en olumsuz trend içinde. kervn ı en çok ilgilendiren ise bu iki sektör.
uzun süredir devam eden olumsuz ekonomik siyasal trend orta vadeli aynı trende kalırsa dovlz cari açığını çık ciddi hissettirebillr. Orta badede dovlzde patlama olabillr. Buda şirketşn en hasas noktası.
Şirketin özkaynaklarından kusa dönemli ciddi miktar likit oluşturup bu dovlz borçlarını önemli kısmını eksiltmeli, kalanıda lira bazında borca çevirebilmeli.
Bunun içinde yatırımcılar GK da ortaklık lehine bir yönetim çıkarabilmeli. Ancak böyle bir yönetim ortaklık faydasına güvenilir icralara girer.
Daha önce Patronlar yeni yönetim yeni anlayış sloganıyla yükseltiler ama Danıştay çıkan sonuçla kazanılan büyük zamandan dolayı, tekrar tilkici fabrika ayarlarına dönme olasılığıda var.
Hocam ne yapmaya calistiginizi ben de anlamis degilim. Birsuru rumuz kullaniyorsunuz simdilik hatirladigim... boratimur, Derry, Zya9, burada1prometheus
Hepsinde farkli seyler yaziyorsunuz. Art niyetli olmadiginizi dusunmek istiyorum. Ama lutfen artik herkes herkesi taniyor. Rumuz degistirerek saklanabilecegimizi dusunmeyelim artik. Hem nalina hem mihina vurmayalim hocam...
Diger koylerde de gk da ky nin birsey yapamayacagini iddia etmissiniz. Unutmayin ki bu ky birlik beraberlik icinde hukuki olarak bir cok seyi basarmistir...
Buralarda fazla yazmasakta her yazilani takip ediyoruz hocam
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri