Sayfa 843/1013 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bir kaç site var işte bu sentimentleri veren ama şöyle söyleyeyim usdchf nin grafiğini açabiliyorsanız açın 1,0264 den 0,7465 e tek günde 25000 pipslik mi bir düşüşü var adamların merkez bankası karar almıştı chf deli gibi değerlendi bir günde ve 4 tane galiba büyük aracı kurum aralarında alparide var iflas etti. 0,10 lotluk satışa bile deli paralar verdi hoş terste kalanların hesapları iflas etti tek günde.
    O arada sentimentler %90 larda usdchf de yukarı yönlüydü, tek sebebi gene eurodaki düşüştü yani euronun koleresi usdchf de neredeyse herkes alımdayken adamların merkezi hareketini yaptı ve 4 büyük aracı kurumlar beraber bir ton KY yi patlattı. Sonrasında fiyat yavaş yavaş düştüğü yerin üstünede çıktı ama işte batan battı o arada.
    Bu sentiment olayını takip etmek için belli siteler vardı ben arada buna bakıyorum.
    https://www.fxblue.com/connect/#sentiment
    Adamlar kendi sitelerinde işlem açan traderların sentimentlerini veriyorlar kafada bir kanı oluşuyor en azından.
    Ve uzun vade cidden insanı yorar çok güzel karlar elde edersiniz ama sonra bir bakarsınız hopp hepsi gitmiş uzun vadeciyseniz ekran takibi falan olmayacak makro verilere bakacaksınız kafanızdaki stop noktasına gelene kadar hiç ekrana bile bakmayacaksınız çünkü ekran bir şekilde sizi yanıltma için uğraşıyor.
    Syg,

Sn.Stonhand paylaşımlarınız Forexde işlem yapan yada kısa vade pozisyon alanlar için çok güzel ama ben trade etmekten ziyade al-yat şeklinde yatırım yapıyorum en az 6 ay 1 sene gibi o yüzden yıllarca avro/dolar 0.80 bekledim durdum, neyse şimdilik son aldığım pozisyonda devam edeyim göz ucuyla hem dolar hem altın izliyorum bakalım hangisi olursa artık
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Trump için soruşturma başlatılmış.

http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/s...diasi-1895888/

Bu adam gidici olarak gözüküyor. Dengeli birisi değil.

Adama mahkemede sormuşlar:

"Doğanın dengesine ne yaptın da bozdun?"

Adam cevap vermiş:

"Hakim bey, iki gözüm önüme aksın. Ben Doğan'ın yengesine elimi bile sürmedim."

3. ending diagonal yapı nerdeyse birebir aynı gibi 5 bittiyse rahatız da bakalım gene neler çıkaracak önümüze yapı nerdeyse birebir aynı yahu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Usdzar mı alsaydık arkadaş bu ne ya %0,66 ya %1,71 zar gene %1 taktı bize çıkışta şu merkez faizi indirse en temizinden %5 büyüdük sonuçta enflasyon düştü işsizlik düştü bir tek faiz kaldı değil mi.
    14,00 da bir sürpriz yapmasa şu badem faiz artırır falan bugün ekmeğimize kan doğrarsa artık şeker 350 sinirler fora.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Usdzar mı alsaydık arkadaş bu ne ya %0,66 ya %1,71 zar gene %1 taktı bize çıkışta şu merkez faizi indirse en temizinden %5 büyüdük sonuçta enflasyon düştü işsizlik düştü bir tek faiz kaldı değil mi.
    14,00 da bir sürpriz yapmasa şu badem faiz artırır falan bugün ekmeğimize kan doğrarsa artık şeker 350 sinirler fora.
    USDZAR 2016 ocak da 16.50 lerde idi..

1.5 senedir devamlı düşüyor..Bırak bizden daha fazla tepsin..

Bugün dünkünün eşit bir yeşil bar yakmasını önemserim..
    Kısa vade de en azından..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    USDZAR 2016 ocak da 16.50 lerde idi..

1.5 senedir devamlı düşüyor..Bırak bizden daha fazla tepsin..

Bugün dünkünün eşit bir yeşil bar yakmasını önemserim..
    Kısa vade de en azından..
    Usdzar la kısa vadelerde saatlik ve 4 saatlikte birebir aynı çizim var ama arada ayrışmalar oluyor dünkü saatliğe göre %1 geride kaldık bunlardan ama yapı gene birebir aynı ondan gerideyiz diyorum yoksa usdzarda gartley boğa formasyonu var dip görüldüyse orada bizden daha beter bir yükseliş var.
    3,5251 üstüne bir atabilsek haftalıkta bu kapanış bize haftalık pinbar bırakır hemde formasyon dibinde 5 dalgasında yani net trend dönüş barı olması gereken bir bar hocam 3,5250 üstü olsun bizim olsun bu hafta.

7. https://www.bloomberg.com/news/artic...30-black-owned

Bu haber ZAR'ı tetikledi ama zaten buralar dip olacağı aşikardı..

8. Ekürisine kıyasla verdiği yüksek faiz oranına rağmen TL, ZAR karşısında yerlerde sürünüyor. Güney Afrika bu arada resmi olarak resesyonA GİRMİŞ BULUNUYOR..

Bu TL varlıkların hala zayıf kalacağına dair bir ipucudur.

Sayfa 843/1013 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •