Halkın ırzına göz koymuş bunlar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkın ırzına göz koymuş bunlar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
TCMB/Kavcıoğlu: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanmaya devam edecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Elvan: Salgının başından bugüne kadar merkezi yönetim bütçesinden 79 milyar liralık harcama yaptık, yıl sonunda bu tutarın 109 milyar liraya ulaşmasını öngörüyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TBB/Çakar: Yurt içi yerleşiklerin TL talebi daha güçlü hale geldi
https://tr.investing.com/news/forex-...ediyor-2140706
Investing.com - Dün akşam saatlerinde TL’deki düşüşle yükselişe geçen döviz kuru bugün rekor tazeledi. USD/TRY 8,5910, EUR/TRY 10,4692 ve GBP/TRY 12,1785 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.
TCMB Başkanı'nın görevden alınmasının ardından %10 yükselen kur, Mart ayı ortasındaki bu yükselişi sonrası 8,0 tabanını korudu ve kademeli olarak 8,40’lı seviyelere yükseldi. Dün ise 8,54’ü aşmasının ardından bugün 8,58 rekorunu da aştı.
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri