Halkýn ýrzýna göz koymuþ bunlar
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkýn ýrzýna göz koymuþ bunlar
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
TCMB/Kavcýoðlu: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý fiyat istikrarý temel amacý doðrultusunda elindeki tüm araçlarý kararlýlýkla kullanmaya devam edecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Elvan: Salgýnýn baþýndan bugüne kadar merkezi yönetim bütçesinden 79 milyar liralýk harcama yaptýk, yýl sonunda bu tutarýn 109 milyar liraya ulaþmasýný öngörüyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TBB/Çakar: Yurt içi yerleþiklerin TL talebi daha güçlü hale geldi
https://tr.investing.com/news/forex-...ediyor-2140706
Investing.com - Dün akþam saatlerinde TL’deki düþüþle yükseliþe geçen döviz kuru bugün rekor tazeledi. USD/TRY 8,5910, EUR/TRY 10,4692 ve GBP/TRY 12,1785 ile tüm zamanlarýn en yüksek seviyesini gördü.
TCMB Baþkaný'nýn görevden alýnmasýnýn ardýndan %10 yükselen kur, Mart ayý ortasýndaki bu yükseliþi sonrasý 8,0 tabanýný korudu ve kademeli olarak 8,40’lý seviyelere yükseldi. Dün ise 8,54’ü aþmasýnýn ardýndan bugün 8,58 rekorunu da aþtý.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri