Avrasya Araþtýrma'nýn son anketi açýklandý! Cumhur Ýttifaký dibe çakýldý...
Avrasya Araþtýrma Þirketi Baþkaný Kemal Özkiraz Haziran ayý anket sonuçlarýný kamuoyuyla paylaþtý. Açýklanan anket sonuçalarýna göre, AKP uzun bir aradan sonra ilk defa yüzde 30'un altýnda kaldý
https://www.gunboyugazetesi.com.tr/a...ldi-92969h.htm
Kime vereceðim derler.
Bu kadar bataklýkta bile derler.
Ben bulamazsanýz kimse ,o zaman oyda vermeyin.Bari kendinizi temiz tutun derim.
Yok veririm diyorsanýz o zaman vebali sizlerede bulaþýr derim.
Parayý onlar çalar sizler de Tanrý katýnda en az onlar kadar ortak olursunuz bunlara derim.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Piyasada neler oluyor. Döviz geçen hafta düþünce dolar topladýlar
Geçen hafta düþük seyretmesinin nedeni ortaya çýktý. 11 Haziran haftasýnda yurt içi yerleþiklerin yabancý para mevduatlarý 1 milyar 26 milyon dolar artýþla 228,5 milyar dolara yükseldi. Parite etkisinden arýndýrýldýðýnda önceki haftaya göre artýþ rakamý 806 milyon dolar oldu.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/p...ar-458089h.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ýþbir Holding, Kamuyu Aydýnlatma Platformu'na (KAP) yaptýðý açýklamada, Ýþbir Sentetik Dokuma Sanayi A.Þ. paylarýnýn halka arzýnýn ertelendiðini duyurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben bu anketlere güvenmiyorum,ölümüne peþten gidiþler olduðu sürece,onlarýn çekirdek destekçilerinde dönüþ yok,sadece tarafsýzlar taraf deðiþtirdi,7 hazirandan alýnan sonuçlardan çok daha kötü gelmesi lazýmki o zaman veladdalin amin diyelim,esasýnda 2001 krizinden çok kötü durumdayýz,Ecevite çýkarmýþlardý faturayý,üstelik özelleþmeler yoktu,merkezin eksi rezervi yoktu,cepte para vardý,varlýk fonlarý kapý gibi içi doluydu,ihtiyati akçeye bile dokunulmadý ve Ecevit %2 oy almýþtý,üstelik o zaman kötü durumda olduðumuz halde dýþ politikada söz sahibiydik,çekirdek kadrolarý fire vermesi lazým,iþte o zaman %10 altýna inerler.
Yer Ýmleri