Sayfa 476/932 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Ben de Tolga Hocamı merak etmeye başlamıştım. Senet gelmese de yazın hocam.
    Tablo bu Göktuğ Bey

Ne yazılır ki?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yok abi bir sıkıntı, ben de ben yazmayınca başkaları da mı yazmıyor diye düşünmeye başlamıştım. Senet gelmediği için yazmamıştım.
    Aslında sıkıntı var, tek sıkıntı sizin sözünüzü dinlememek. Malum sisteme KUTPO geldi. Ben de yok ama alan arkadaşlar varsa durumları beni endişeye sevk ediyor. Gerçek hayatta benim tavsiyemle KUTPO hissesi alıp şu anda zararda olan ve kötü duruma düşen arkadaşlarım var. Canım biraz da ona sıkılıyor. Geriye dönüp baktım.

Kütpo 7 Puan (10 üzerinden) kaybettiren faktörler:

1- EFK yetersiz seviyede.
    2- FAVÖK yetersiz seviyede.
    3- F/K fiyatlamış seviyede.
    4- PD/DD fiyatlamış seviyede.
    5- FD/ SATIŞLAR yetersiz seviyede.
    6- Pazarlama giderlerinde ciddi artış.
    7- Borsada fiyatı ciddi primli olması.

Sağ olun siz burada uyarınızı yapmışsınız.

Hatta “Tolga Collinam "Kütahya Porselen" tespitini Tebrik ederim. Biz de Affedersiniz "öküzün altında buzağı" arıyoruz…” bile demişsiniz.

Ama buzağı arayan sanırım benim. Kutpo alıp da zarara giren arkadaşlar varsa buna üzülüyorum.

Sayın ERDEMİR;

JOKER’i rafa kaldırdım, bu kadar riskli bir piyasada 4 sistemin bileşkesi bile bizi bu şekilde anafora sokunca tek göstergeye olan inancım kalmadı.
    KUTPO % 30 kar ile sisteminizden mezun oldu hocam. Umarım bu senede yatırım yapanlar bunu dikkate almıştır.

3. Hocam tablonun bütün hali mevcutsa ve sizi uğraştırmayacaksa paylaşabilir misiniz. Ayrıca senet gelmemesi bu sıralar gayet normal ve isabetli bence yön arayan kararsız bir piyasa mevcut.

Hocam tablonun bütün hali mevcutsa ve sizi uğraştırmayacaksa paylaşabilir misiniz. Ayrıca senet gelmemesi bu sıralar gayet normal ve isabetli bence yön arayan kararsız bir piyasa mevcut.
    Sistem dosyalarından bahsediyorsanız artık paylaşmayı düşünmüyorum Göktuğ bey, ama istediğiniz bir senet varsa durumunu gösterir rakamları yayınlayabilirim. Umarım anlayışla karşılarsınız. Teşekkür ederim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sistem dosyalarından bahsediyorsanız artık paylaşmayı düşünmüyorum Göktuğ bey, ama istediğiniz bir senet varsa durumunu gösterir rakamları yayınlayabilirim. Umarım anlayışla karşılarsınız. Teşekkür ederim.
    Tabi ki hocam. Otokar olabilir paylaşırsanız memnun olurum.

Tabi ki hocam. Otokar olabilir paylaşırsanız memnun olurum.
    Periyot nedir Göktuğ Bey? Bir de TL mi USD mi?

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Tablo bu Göktuğ Bey

Ne yazılır ki?
    Selamlar,
    Kutpo mezun olduğu için üzülecek bir şey yok diye düşünüyorum.
    Yükselen için ise teknik ve temel açısından burada değerlendirildi.
    Ben bu iki hisse içinde olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum.
    Ayrıca endeks yorumu da yapıldı

Ciddi manada bende merak etmiştim
    Sağlık olsun gerisi teferruat bence.
    Ne yazık ki ben endeksin yukarı trende devam edeceğini düşünmüyorum.
    Neyse , bence kendinizi üzmeyin Tolga bey, emekleriniz değerli.
    İzci abi selamlar, tüm arkadaşlara saygılar selamlar.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Periyot nedir Göktuğ Bey? Bir de TL mi USD mi?
    Günlük Hocam TL olarak lütfen

Sayfa 476/932 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •